Adidas Ghetele Speciale Lionel Messi

adidas lansează ghetele de fotbal pentru  Lionel Messi, ghete pe care acesta le va încălța la antrenamentul de astăzi. Cu ocazia împlinirii vârstei de 27 de ani. Messi se va antrena în noile ghete înaintea ultimului meci din grupă, cu Nigeria, ce se va disputa mâine în Porto Alegre.

adidas ghetele speciale Lionel Messi

Noile ghete sunt o ediție aniversară a ghetelor adizero™ f50 Messi, pe care vrăjitorul argentinian le poartă în prezent la Cupa Monidală. Paleta de culori a ghetelor îmbină nuanțe de verde, albastru, roz, portocaliu și alb, alături de cele trei dungi iconice. Ghetele combină tehnologii revoluționare, pe măsura unui câștigător în patru rânduri al Balonului de Aur.

În total, ediția aniversară va cuprinde 27 de perechi de ghete, câte una pentru fiecare an din viața lui Messi. Două dintre acestea vor purta semnătura fotbalistului și vor fi oferite în cadrul competiției @teammessi de ziua lui.

Ghetele aniversare reprezintă un tribut pe care adidas îl aduce căpitanului argentinian, care a înscris două goluri  în meciurile dezbătute până acum în Cupă.

Messi speră să aibă parte de cadoul suprem, adăugând și alte goluri în portofoliul său în cadrul meciul de miercuri seară, asigurând astfel o poziție de top pentru Argentina în grupă.

Cum ți s-au părut ghetele de fotbal ale lui  Lionel Messi ?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *