Tenul Sezonul Rece

Tenul unui bărbat trebuie respectat la fel ca și corpul acestuia în sezonul rece. Vara purtăm haine subțiri și iarna pe cele mai groase pentru a ne proteja de temperaturiile scăzute. În cele din urmă trebuie să cunoaștem niște detalii despre cum să ne protejăm tenul în astfel de condiții.

Pentru fiecare sezon în parte, tenul nostru are nevoie de un tratament specific. În acest articol voi nota despre tenul în sezonul rece.

De regulă,  după ce ne bărbierim pe sezonul rece întotdeauna se va folosii after shave balsam fiindcă cele pe bază de alcool tind să usuce tenul. În plus, va reduce iritațiile cauzate de bărbierit.

Cum să-ți protejezi tenul pe sezonul rece

Balsam No10
Balsam dupa barbierit

Din cauza expunerii la temperaturi ridicate, tenul nostru tinde să îmbătrânească mai repede accelerând apariția ridurilor,  în cazul în care nu-i acordăm atenția necesară. O îngrijire cât mai corespunzătoare pentru prevenirea ridurilor și nu numai (dacă  ridurile sunt apărute se pot și remedia ) trebuie să folosim produse cât mai hidratante potrivite sezonului.

În prealabil, tenul trebuie să fie curat  iar modul de aplicare trebuie să fie unul corect pentru a nu favoriza apariția ridurilor.

În zona ochilor produsul se aplică din interior spre exterior masându-se ușor până ce intră în piele. Nu trebuie exagerat cu cantitatea folosită. Produsul fiind unul de hidratare, este suficient să se aplice pe  vârful degetelor.

În zona frunții, se aplică masându-se ușor până când produsul s-a introdus în piele.

Pe lângă, acest hidratant care ne protejează pe această perioadă, este bine să folosim produse care catifelează pielea și ajută la creșterea nivelului de colajen.

Pentru a fi încojurat de aceași miros plăcut îți recomand produsul hidratant  din aceași gamă Authentic No.10 de la Truefitt & Hill care conține și peptida anti-îmbătrânire Tego Pep 4-17. În plus, această loțiune este îmbogățită cu vitamina E, extract din scoarță de salcie și ulei de Borago officinalis.

Hidratant No10
Hidratant ten barbati

Dacă toate aceste tratamente efectuate zilnic și într-un mod corect, vei fi mai liniștit că vei îngreuna apariția ridurilor. Nu vei mai stresat din această pricină deoarece tenul va radia de hidratare. Vei avea un mare avantaj față de oricare bărbat pentru că majoritatea nu vor folosi astfel de produse și diferența este vizibilă între unul îngrijit și unul neîngrijit.

sursa foto: https://sglformen.com/

Related Posts

5 thoughts on “Cum să-ți protejezi tenul pe sezonul rece

 1. catalin spune:

  e bine sa se faca o hidratare a pilii dupa barbierit si cu o crema de fata ajuta mult

 2. Laci spune:

  @Catalin Am mentionat de crema hidratanta pentru ten.

 3. Luciano spune:

  Bun articolul Laci, felicitari, si produsele sunt de calitate!

 4. ciprian spune:

  despre gamele l’oreal men si nivea men ce parere aveti?

 5. Laci spune:

  @Luciano Mersi.

  @Ciprian Nu m-am intersectat cu produsele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *