Avon Men

Deși un parfum bine ales poate transmite destule detalii despre personalitatea ta nu ne putem baza doar pe acest artificiu. La orice pas pe care îl faci corpul nostru transmite foarte multe mesaje. Avem multe întâlniri la care emanăm o mireasmă plăcută, dar la primul contact vizual se trage linie după ce s-au adunat toate informațiile pe care le-a transmis corpul tău. De regulă, atenția este concentrată asupra feței. Putem avea un plus de imagine dacă folosim produse de îngrijire adecvate.

Chiar dacă femeile își acordă mai multă atenție asupra zonei feței, noi bărbații trebuie să luăm exemplu și să parcurgem toți pașii având în vedere că la noi necesită alte operațiuni. Este foarte important ca zona feței, și nu numai, să aibă un aspect foarte îngrijit prin această prismă ne oferă siguranță și ne simțim bine în pielea noastră.

Review gama Avon Men Essentials

AVON a lansat gama Men Essentials, în cadrul căreia se găsesc produse dedicate bărbaților cu un stil de viață activ. Programul meu începe la 5:30 – 6:00 în funcție de prioritățile pe care le am în acea zi. La 7:00 dimineața sunt la sală și pe la ora 9:00 îmi continui sarcinile pe care le-am început înainte de a ieși din casă și o țin așa până la ora 20:00 cu mici excepții. De regulă ajung acasă în jur de 21:00 – 22:00.

Dacă sunt în urmă cu anumite proiecte mai stau puțin la calculator pentru a le aduce într-un stadiu mai avansat. Sfârșitul de săptămână este un mix între familie, prieteni și muncă. Pentru a face față acestor provocări zilnice și pentru a masca oboseala încerc să folosesc doar produsele adecvate.

A fost ciudat când am introdus în rutina zilnică folosirea anumitor creme sau produse de îngrijire pentru că nu eram obișnuit cu folosirea lor. Totul devine mai simplu după ce ajungi să le folosești îndeajuns de mult ca să pară ceva normal din viața ta.

Este foarte important ca atunci când folosim produsele pentru îngrijire, ele să fie din aceeași gama. Pe lângă faptul că au componente asemănătoare (depinde de întrebuințarea fiecăruia) au și aceeași aromă, același miros, care combinate împreună întăresc și prelungesc persistența acestuia.

Gama AVON Men Essentials conține extracte de minerale active, ghimbir, aloe vera și vitamina E și oferă îngrijirea completă de care are nevoie fiecare bărbat.

În primul pas se începe cu îngrijirea corporală, astfel ai nevoie de gelul de duș AVON Men Essentials care, pe lângă faptul că te înviorează și îți oferă o aromă plăcută, nu usucă pielea.

Gel De Dus Avon Men
Gel de dus Avon Men

După această operațiune te simți mult mai în formă, revigorat și ești pregătit pentru bărbierit. Un aparat și o cremă de ras foarte bune au ca rezultat un bărbierit de calitate. Precum știi am barbă și nu folosc produse de bărbierit. Astfel gelul de ras  AVON Men Essentials l-am făcut cadou unei persoane care știu că se bucură mai tare decât mine.

Gelul de ras face ca operațiunea să se desfășoare mai rapid, într-un mod mai confortabil și nu irită pielea, pe lângă toate acestea te poți bucura ca și bonus de aceeași aromă pe care ai întâlnit-o când ai folosit gelul de duș. Atenție, nu-l folosi în zona ochilor!

Gel De Ras Si Balsam Hidratant Dupa Ras Avon Men
Gel de ras si balsam hidratant dupa ras Avon Men

Pasul următor este folosirea balsamului hidratant după ras  AVON Men Essentials pentru un ten cât mai neted, în cazul în care ai iritații în zona feței. Balsamul are rolul de a calma pielea și  îți oferă un confort. Îți recomand să îl folosești atunci când After Shave-ul obișnuit îți afectează pielea după ras. Spre deosebire de clasicele After Shave-uri, balsamul are acel efect răcoros pe care ți-l cere pielea după bărbierit.

Din cauza expunerii la temperaturi ridicate, tenul nostru tinde să îmbătrânească mai repede accelerând apariția ridurilor,  în cazul în care nu-i acordăm atenția necesară. O îngrijire cât mai corespunzătoare pentru prevenirea ridurilor și nu numai (dacă  ridurile sunt apărute se pot și remedia ) trebuie să folosim produse cât mai hidratante, potrivite sezonului.

Crema de hidratare AVON Men Essentials este produsul final care, după cum îi zice şi numele, este pentru hidratarea tenului oferind o flexibilitate feței, precum și o luminozitate. Crema de hidratare este cireașa de pe tort care vine cu același miros revigorant, dar în acelasi timp bărbătesc, care se simte pe tot corpul și datorită produselor folosite anterior.  Este de ajuns să masezi fața și gâtul curate în fiecare dimineață și seară.

Crema Hidratanta Avon Men
Crema hidratanta Avon Men

Concluzie

Dacă toate aceste tratamente sunt efectuate zilnic și într-un mod corect, vei pune o barieră ridurilor. Vei avea un mare avantaj față de oricare bărbat pentru că majoritatea nu vor folosi astfel de produse și diferența este vizibilă între unul îngrijit și unul neîngrijit. Am cunoscut bărbați trecuți de 50 de ani care arătau ca și unul de 35 de ani.

Mi-ar fi plăcut ca acest set să fie ambalat într-o geantă de voiaj pe care să o poți lua de fiecare dată după tine. Această gamă poarte fi procurată aproape de oricine având în vedere prețul foarte mic.

Related Posts

2 thoughts on “Review gama Avon Men Essentials

  1. Daniel spune:

    Mie unul mi-ai captat atenția cu acest articol şi aş vrea să ştiu de unde pot cumpăra aceste produse?

    1. Victor Ignat spune:

      Daniel, nu stiu daca ai gasit, dar te-as putea ajuta eu daca esti din CJ – https://www.avon.ro/magazin/ignatvictoravonstore

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *