Massimo Dutti Campaign Ss 2014 (2)

Massimo Dutti îți pune la dispoziție colecțiile pentru bărbați, femei și copii, care cuprind atât ținute sofisticate, cât și îmbrăcăminte casual, ușor de purtat, precum și accesorii, ochelari, genți și încălțăminte. Colecțiile Limited Edition vor fi, de asemenea, disponibile pentru clienții online. Toate prețurile sunt exprimate în moneda locală, iar expedierea comenzilor în magazinele lor va fi gratuită. Taxa pentru livrarea standard este de 18 lei, iar pentru expediere expres, de 45 lei.

Massimo Dutti Campaign Ss 2014 (1)

Lansarea magazinului online Massimo Dutti în România

În ziua premergătoare lansării oficiale a magazinului online Massimo Dutti, abonații la Newsletter vor avea posibilitatea de a participa la o sesiune specială de shopping online, devenind astfel primii clienți. Practic ai o ocazie unică să beneficiezi de multe oferte disponibile, doar la lansare.

Untitled

Bărbatul căruia i se adresează Massimo Dutti se remarcă printr-o personalitate puternică,în timp ce femeia care poartă produsele mărcii este caracterizată de eleganță, încredere în sine, spirit practic și un stil care îmbină eleganța clasică cu cele mai noi tendințe internaționale.

Magazinul online în România se lansează la 6 ani după introducerea brand-ului pe piață, moment marcat prin deschiderea primului magazin în Băneasa Shopping City din București. În prezent, marca este prezentă pe piață cu un total de 9 magazine în București, Cluj, Timișoara, Sibiu, Constanța și Iași.

Alături de alți bloggeri și jurnaliști din România am fost selectat să testez magazinul online Massimo Dutti  înainte să fie lansat oficial. Revin cu un review probabil în această săptămână.

Cum ți se pare prezența acestui brand în România?

Related Posts

One thought on “Massimo Dutti – magazinul online în România

  1. Andy spune:

    Massimo Dutti este unul dintre putinele branduri barbatesti ce ofera imbracaminte PURTABILA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *