Ce să adaugi rutinei de îngrijire în timp ce înaintezi în vârstă

O dată cu înaintarea în vârstă vei observa că va trebui să adaugi rutinei de îngrijire diverse care trebuie făcute mult mai des sau necesită un alt tip de intervenție. La fiecare persoană e diferit, dar după ce treci de 30-40 ani simți aceste schimbări. Nu înseamnă un lucru rău, dar trebuie să acordăm puțin mai multă atenție.

Ce să adaugi rutinei de îngrijire în timp ce înaintezi în vârstă

Conform unor studii 2 treimi dintre bărbații trecuți de 35 de ani experimentează senzația de păr subțire. Iar după ce înaintezi în vârstă cifrele sunt și mai rele. Ca să fie totul mai clar, în momentul în care începi să pierzi din părul de pe cap acesta v-a crește mai agresiv în nas și în/pe ureche. Cred că putem fi de acord că fiecare ne dorim să întârziem cât mai mult acest fenomen. Pentru un păr sănătos poți încerca următorul produs.

La partea de hidratare trebuie să iei măsuri în momentul în care simți că pielea devine uscată. De exemplu sunt persoane predispuse la piele uscată și ele depind de cremele de hidratare dacă vor să întârzie cât mai mult efectul de îmbătrânire. Alte persoane care au gene bune se pot apuca de acest tratament după vârsta de 30-40 de ani. Adică e momentul să ținem potențialele riduri sub control.

Cum progresezi în vârstă unghiile de la picioare îți vor crește mai încet. Asta înseamnă mult mai multă atenție din partea ta în zona picioarelor în special când faci baie sau duș. Este indicat să folosești ceva mai abraziv pentru talpă cum ar fi o piatră sau pilă pentru a înlătura celulele moarte. Dar trebuie să te ocupi de pedichiură mai des.  Acest procedeu plus o igienă corespunzătoare te vor ajuta să previ multe boli, dar și mirosurile neplăcute.

Procedura de pedichiură este ușor de realizat acasă fără a necesita prezența la un salon specializat. Sau dacă vrei să ai parte de servicii bune îți recomand să testezi la salon. Cu siguranță este o experiență care merită încercată.

sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *