Branduri Pentru Bărbați

Atunci când trebuie să alegi un produs o faci în funcție de preț, tradiție, calitate sau ceva mai specific? Din punct de vedere al produsului mă refer la haine, mâncare, băutură, accesorii, gadgets, diverse consumabile, etc. Acum că ai răspunsul aș vrea să continui pe zona de îngrijire pentru bărbați. Adică acele brand-uri create special pentru tine de către bărbații ca și tine. 

Branduri create de și pentru bărbați

Floïd

Din 1932, Floïd s-a concentrat să creeze produse destinate bărbaților care pun accentul pe calitate și confort.  Și în prezent, brand-ul spaniol, reprezintă aceleași valori precum originalitate, eleganță și caracter. Și asta datorită faptului că au păstrat ambalajul și eticheta ca și acum 80 de ani. Întâmplător am produsul de mai jos, dar l-am ignorat. Îi voi acorda mai multă atenție. 

Floïd Pentru Barbati

Simpsons

Pămătufurile Simpsons sunt recunoscute de fanii bărbieritului tradițional ca fiind cele mai fine din lume. Scotsman Alexander E. Simpson a început să confecționeze primele pămătufuri, în 1919, în Londra. O ediție a revistei GQ din 1963 a lansat motto-ul „may not need replacing in your lifetime”. Compania britanică consideră că această afirmație este încă adevărată. În 2019 vor aniversa 100 de ani de la înființare și au un premiu special pentru fanii brand-ului. Un singur norocos va câștiga o vizită în fabrica lor și își va putea crea propriul său pămătuf. În prezent, în portofoliul Simpsons vei mai găsi și lame de ras, aftershave-uri, creme de ras sau diverse accesorii.

Simpsons Aftershave Balm 75Ml

RazoRock – business-ul născut într-o vacanță.

Deși este un brand tânăr care datează din 2009 asta nu înseamnă că nu poate ține pasul cu mărcile clasice.  RazoRock s-a născut din nevoia unui fost bărbier. Acesta a cerut unor rude, care erau în vacanță, să-i aducă piatră de alaun. Joseph și Michael au umezit piatra de alaun și au testat-o pe ei. Piatra a ajutat la vindecarea iritațiilor și la tonifierea pielii. Datorită proprietăților pietrei de alaun s-a născut marca RazoRock. Cei doi fondatori au contactat mai mulți producători de săpunuri și after shave-uri din Italia pentru a face câteva produse speciale pentru ei. În prezent, în portofoliul lor vei găsi multe produse pentru bărbați precum: pămătufuri, produse de îngrijire pentru barbă și păr, parfumuri, săpuri și creme de bărbierit, lame de ras și diverse accesorii.

Sapun De Barbierit Razo Rock The Stallion 150Ml

Floris London

În 1730 începe istoria fondatorilor Floris-Juan Famenia Floris și a soției Elizabeth când au început să vândă parfumuri,piepteni și produse de bărbierit în Londra. În gama lor de produse vei găsi două parfumuri,  Special No.127 and Stephanotis, comandate de Winston Churchill în 1934.  2015 este anul reprezentativ al lansării colecției The Gentleman Floris pe care o poți găsi aici. Această gamă conține 8 produse care acoperă aproape orice nevoie din punct de vedere al îngrijiri masculine. Toate produsele au mirosul parfumului iconic No. 89 care este prezent în gama Floris London de peste 60 de ani. Magazinul pe care l-au deschis pe strada Jermyn 89 rămâne magazinul de suflet al afacerii, fiind deschis și în zilele noastre.

Balsam After Shave The Gentleman Floris No 89 100Ml

Taylor of Old Bond Street

Taylor of Old Bond Street este o afacere de familie care datează de 4 generații. Aceștia oferă pasionaților de bărbierit umed produse din ingrediente naturale. Brand-ul a fost fondat în 1854 de către Jeremiah Taylor și a început cu o frizerie. În scurt timp a câștigat  reputația printre nobilime pentru tratamentele speciale pentru păr și scalp. Generația actuală de la conducere continua tradiția  fondatorului de a crea produse care reflectă stilul tradițional britanic.

Set Cadou Taylor Of Old Bond Street

Majoritatea produselor prezentate în acest material le vei găsi aici.

Ce produse pentru bărbați îți plac?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *