Dove Men Care

Dove Men Care a lansat două seturi complete care te pot însoții în orice vacanță sau să îți ofere produsele de îngrijire și igienă la orice pas.

Setul de îngrijire de la Dove Men Care

1. Dove Men+Care Extra Fresh:

Gelul de dus Dove Extra-Fresh ofera o senzatie de prospetime de durata, gratie tehnologiei MicroMoisture™ – actioneaza impotriva pielii uscate mai bine decat gelurile de dus obisnuite, datorita agentilor de ingrijire in combinatie cu agenti de curatare delicati.

Cu 1/4 crema hidratanta, sapunul Dove Extra Fresh hidrateaza pielea si ofera o senzatie de prospetime, ingrijind tenul sensibil, supus agresiunilor zilnice cauzate de barbierit.

Deodorantul antiperspirant Spray Dove Extra Fresh combina protectia eficienta impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute cu tehnologia unica ce contine ¼ agenti de hidratare, care protejeaza pielea impotriva iritatiilor.

Setul contine:

• Dove Extra Fresh gel de dus 250 ml;
• Dove Extra Fresh sapun-crema 90 g;
• Dove Extra Fresh deodorant antiperspirant spray 150 ml;
• CADOU geanta.

2. Dove Men+Care Clean Comfort si Clear!

Dove Men+Care Clean Comfort  Si Clear!

Gelul de dus Dove Clean Comfort ofera ingrijire superioara pielii si o senzatie de prospetime de durata, gratie tehnologiei Micro Moisture™. Formula inovatoare al acestui gel de dus actioneaza impotriva pielii uscate mai bine decat gelurile de dus obisnuite, prin formula cu agenti de ingrijire in combinatie cu agenti de curatare eficienti.

Deodorantul antiperspirant Spray Dove Clean Comfort combina protectia eficienta impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute cu tehnologia unica ce contine ¼ agenti de hidratare, care protejeaza pielea impotriva iritatiilor.

Samponul antimatreata CLEAR Cool Sport Menthol, special creat pentru bărbaţi, are la baza complexul BIONUTRIUM 10 si ingrediente active ce ajută la hrănirea scalpului în profunzime şi la cresterea rezistenţei naturale a pielii capului impotriva mătreţii¹. Senzatie revigoranta a parului proaspat spalat si prospetime 24 de ore².

¹Mătreaţă vizibilă, necesită utilizare regulată.
²După un test al consumatorilor realizat ȋn 2010, pe 200 de respondenţi.

Setul contine:
• Dove Men+Care Clean Comfort gel de dus 250 ml;
• Dove Men+Care Clean Comfort deodorant antiperspirant spray 150 ml;
• Clear Cool Sport Menthol sampon antimatreata 200 ml;
• CADOU geanta.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *