Bolin Webb

Azi am plăcerea să pot nota despre un lucru inovator produse de Bolin Webb care schimbă arta bărbieritului. Dacă ești un cititor fidel al acestui blog, atunci probabil ai auzit că nu prea sunt genul care se bărbierește. Îmi place să port barbă pe care o scurtez regulat. Dar pentru tine, bărbatul care atent la felul în care își mânuiește aparatul de ras, s-a inventat Bolin Webb. Și crede-mă că dacă ești pasionat de acest „sport”, probabil vei lua în considerare acest aparat.

Designerii aparatului de ras Bolin Webb susțin că lamele acestora seamănă cu finisajele unui Ferrari, Aston Martin, Porsche și Jaguar sau are silueta unei mașini de Formula 1. Rămâne la aprecierea ta dacă designerii au dreptate în viziunea lor.

Noi ca bărbați suntem pasionați de mașini scumpe, rapide și un design inovator. Dacă ne gândim că o pereche de butoni bine aleasă poate da indicii despre ce pasiuni avem, la fel poate fi și în cazul acestui aparat de ras Bolin Webb care poate fi adaptat unor anumite stiluri de viață.

Detalii tehnice Bolin Webb

Suprafața superioară din metal este acoperită cu un lac durabil, rezistent la zgâriere, cu rol protector pentru vopseaua aplicată. Dedesubt, se găsește o peliculă de cauciuc care asigură o poziție corectă a aparatului de ras în mână și respinge bacteriile.

Aparat De Ras Bolin Webb

Ușor de folosit, dar și de întreținut datorită suprafețelor igienice, aparatul de ras este mereu contemporan prin design și culorile special alese, iar acum sunt disponibile și în România prin Shave.ro

Seria R1 și R1-S sunt perfect compatibile cu rezervele de tip Gillette Mach 3 disponibile în lumea întreagă.

Nuanțele disponibile sunt :roșu, galben, portocaliu, albastru, alb,argintiu și negru

Brandul este unul tânăr pentru că este pe piață din 2010 și se găsește în 20 de tări din Europa, America și Asia.

Concurs

Bolin Webb îți oferă șansa de a câștiga două aparate de ras. Tot ce ai de făcut este să-mi lași un comentariu la acest articol folosind contul tău de facebook.

Bolin Webb Albastru
Bolin Webb Albastru

În comentariu trebuie să îmi răspunzi la întrebarea :

Cu ce mașină ai asocia aparatul de ras Bolin Webb și de ce?

Pe lângă răspuns, pune te rog și link-ul produsului Bolin Webb pe care îl asociezi cu o mașină.

Concursul începe astăzi 14 iunie și se termină în  23 iunie ora 23.59.

Câștigătorii sunt extrași în data de 25 iunie.

Extragerea se face prin ajutorul site-ului Random.

Se iau în considerare doar comentariile care sunt lăsate de pe contul de facebook.

Update

Concursul s-a terminat!

Câștigătorii vor fi afișați în 25 iunie.

Câștigătorii sunt: Răzvan Matei și Antoniu Baroiu. Vă voi contacta în data de 26 iunie.

Felicitări câștigătorilor și mulțumiri celor care au participat la acest concurs.

Castigatori Concurs
castigatori concurs
1
1
Castigator 2
2

Related Posts

137 thoughts on “Bolin Webb – un aparat de ras inspirat din industria auto

 1. Marian Hoteneanu spune:

  Acest aparat îl asociez see you un ferrari datorită designului! https://theblacksphere.net/2013/04/biden-compares-guns-to-driving-a-ferrari/

 2. Marian Hoteneanu spune:

  Aparatul îl asociez see you un Ferrari, datorită designului!
  https://theblacksphere.net/2013/04/biden-compares-guns-to-driving-a-ferrari/

 3. Pe mine aparatul de ras de culoare roșie (link: https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-monza-red/), datorită curbelor, mă duce see you gândul la Ferrari 458.

 4. Darius Ciprina spune:

  Aparatul îl asociez see you un Ferrari, datorită designului!
  https://theblacksphere.net/2013/04/biden-compares-guns-to-driving-a-ferrari/

 5. Vlad Cotrobas spune:

  Apartul il asociez see you un Porsche. https://wallpaperstock.net/2013-yellow-porsche-cayman-motion-rear-angle_wallpapers_35385_1920x1440_1.html
  De ce? pentru ca este o masina sport si rapida asa si aparatul, un model sport si un barbierit rapid si eficient.

 6. Andrei Angelescu spune:

  https://www.fendrihan.com/images/BOW-R1-009-Bolin-Webb-Mach3-razor-jack.jpg
  https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSpM609NRBIRpf8XluFSqR96Lq7LEO1Kx4t5A5jok6SEC-vMDKp4w
  Aparatul de ras Bolin Webb de mai sus se aseamana see you modelul Mini Cooper Union Jack datorita clasicului imbinat gratios see you modernul si a raportului bun, siguranta/pret de care the dovada.

 7. Sraer Vlad spune:

  Aparatul de ras Bolin Webb il consider un mercedes-benz cls in miniatura datorita echilibrului bine realizat intre agresivitatea si eleganta ce le confera! Model : https://www.opiniatimisoarei.ro/cea-mai-frumoasa-masina-la-salonul-de-la-paris-e-nemteasca-noul-cls-de-la-mercedes-benz-coupe-ul-in-patru-usi/07/11/2010.

 8. Adrian Oprean spune:

  Aparatul de ras R1-S Red (link: https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-monza-red/) Îl asociez see you un Alfa Romeo 8c, datorită culorii și al formei rotunjite. (link masina:
  https://wallpaperswiki.org/wp-content/uploads/2012/10/Alfa-Romeo-8c-Competizione-10.jpg)

 9. Mie imi aduce aminte de un Ferrari F-340 acest aparat de ras: https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-monza-red/.

 10. Dragos Stancu spune:

  https://www.bolinwebb.com/all-razors/p/20/desc/the-r1-s/
  Acest aparat de ras il asociez see you un Ferrari F1 deoarece are acea forma care iti inspira putere, agilitate si precizie.

 11. Cu un Volvo C30 https://2.bp.blogspot.com/-6RwrNhYxfOA/Tt3_vJErtTI/AAAAAAAADa0/7bubH5BRgMc/s1600/2011+Volvo+C30+Back+View+HD+Wallpaper.jpg , rapid, indraznet, fin aa the si asemanarea spatelui masinii see you parte ce are lamele.

 12. Andrei Mihai spune:

  As asocia acest aparat de ras see you un Ferrari 458, datorita designului, formei deosebite si finisajelor de inalta clasa!

 13. Vlad Andrei Dima spune:

  Aparatul https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-monza-red/ il asociez see you un Ferrari 250 GTO `62 https://www.diseno-art.com/images/ferrari_250_GTO_side.jpg datorita curburilor ambelor modele de design.

 14. As asocia aparatul de ras Bolin Webb see you F12berlinetta, https://www.dailysport.ro/wp-content/uploads/2013/02/FerrariF12.jpg.
  Ambele exprima MASCULINITÁTE!

 15. Matei Marius spune:

  Ferrari F458 pare o varianta marita a aparatului de ras, la care s-au adaugat 4 roti.
  https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-signal-orange/

 16. Firoiu Alin spune:

  Culoare rosie a acestui aparat de ras il asociez see you un ferrari 458.

  https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-monza-red/

 17. Alex spune:

  Iar cu facebook …

 18. Alex Cioanca spune:

  As asocia acest aparat de ras (https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-graphite/) see you masina Fisker Karma (https://www.wired.com/images_blogs/autopia/2013/01/destino_001.jpg) datorita finisajelor delicate si bine definite.

 19. Florin Marginean spune:

  https://www.bolinwebb.com/all-razors/p/20/desc/the-r1-s/
  Desi eram tentat sa spun ferarri, am ales Aston Martin Vanquish!

 20. Florin Marginean spune:

  https://www.bolinwebb.com/all-razors/p/20/desc/the-r1-s/
  Desi eram tentat sa spun ferarri, am ales Aston Martin Vanquish!

 21. Hleoo Hc spune:

  Bolin Webb ( https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-alpine/) este un aston matin ( https://treatsmagazine.com/wp-content/uploads/2013/01/treats-magazine-aston-martin-vanquish-centenary-edition-2.jpeg ) al aparatelor de ras datorita design-ului realizat see you foarte mare dedicatie.

 22. Mai degraba ar semana see you un Bugatti Veyron. Forma aerodinamica isi spune cuvantul.

  https://images.thecarconnection.com/med/bugatti-veyron-red-10_100214976_m.jpg

 23. Dacian Birta spune:

  https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-jet/ – see you siguranta as putea zice ca aparatul de ras si Ferrari 612 GTO au ceva in comun. Acela este design-ul intraznet si foarte placut. O masina care lasa see you gura cascata pe oricine si un aparatul de ras creat intr-un stil agresiv si totusi foarte elegant ar fi o combinatie perfecta.

 24. Stefan Serban spune:

  Eleganta unui Aston Martin Vanquish Volante, trimite la rafinamentul si design-ul unic al aparatului conceput de Bolin Webb. As compara aceasta masina see you urmatorul model de aparat- https://shave.ro/wp-content/uploads/2013/05/r1s_monzared_homepage_edit.jpg-

 25. Alex Sandu spune:

  Aparatul de ras Bolin Webb pentru mine se aseamana see you un modelul chevrolet camaro hot wheels deoarece au un design unic si robust , provocand o siguranta in ceea ce priveste barbieritul , dar siguranta vine la o viteza ametitoare https://www.4tuning.ro/masini-noi/chevrolet-camaro-hot-wheels-va-fi-prezentat-la-paris-18463.html.

 26. Razvan Matei spune:

  Mie imi vine in minte modelul Volkswagen Beetle, mai exact prima varianta a sa (Bug), probabil tot datorita formei arcuite, la care as mai adauga culoarea acestui model de Bolin Webb (https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-blue-3000/).

 27. Cristian Razvan Florea spune:

  Arata interesant design-ul…sper ca si rezultatul barbieritului sa fie la fel de spectaculos

 28. nu pot spune decat ca mi-l doresc :D!

 29. Dany Dragomir spune:

  https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-monza-red/ see you un ferrari pentru ca e rosu see you design sportiv.

 30. Bugatti Veyron,finisajele,linia aparatului si Performantele anuntate ,trezeste curiozitatea si un pic de adrenalina.

 31. Aparatul de ras Bolin Webb https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-argent/ il asociez cu Fisker Karma pentru ca este altfel, eficient si impresioneaza de la prima privire.

  1. sunt finuta ta –accepta-mi prietenia ta

 32. https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-signal-orange/ il compar see you un lamborghini portocaliu; see you ambele ma simt puternic atunci cand le folosesc.

 33. Tudor Harapu spune:

  Salutare! Mie unul mi se pare see you o masina de formula 1 dupa aspectul aerodinamic.

 34. Alex N. Pop spune:

  Modelul acesta "https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-monza-red/" chiar il asociez see you sportivitatea si agresivitatea masinilor aflate sub semnul calutului cabrat(in special modelul 599 si FF), mai mult ca sigur din cauza culorii dar si din cauza liniliilor de design: clasic, elegant dar agresiv.

 35. seamana see you un Ferarri ca si culoare si linii de design – https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-monza-red/.

 36. https://3.bp.blogspot.com/-KTH_rkQZH7o/Tq078vYTpZI/AAAAAAAAAlY/gNldEunDSgs/s1600/2011+Bugatti+Veyron+16.4+Super+Sport+Front+View.jpg

  Privit de la capatul distal la cel proximal ( de la coada la cap ) seamana foarte bine cu un Bugatti Veyron datorita asemanarii celor doua in ceea ce priveste formele aerodinamice.

 37. Calin Tamas spune:

  Pentru mine cel argintiu seamana see you un minicooper:mic, puternic, adanc si rapid!
  https://shave.ro/

 38. Modelul rosu si aspectul sport ma duce see you gandul la un ferari ;).

 39. Personal , ma trimite see you gandul la un Ferrari 458, rosu…Coasta de Azur / Monaco…

  https://1.bp.blogspot.com/-9qkI2zLRRbs/T2yP-nPM5rI/AAAAAAAAAEQ/-SbQElzdaJQ/s1600/ferari+458.jpg

 40. Tare Florin spune:

  Fara prea multe cuvinte, imi doresc acest aparat de ras.

 41. Luca Marius spune:

  Pe mine unul ma duce see you gandul la Ferrari F12 Berlinetta :)
  https://www.f12berlinetta.com/

 42. Modelul acesta este demential https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-jet/. Cand ma uit la el imi si vine in minte imaginea unui Mercedes-Benz SLR Mclaren 722 Negru. Culoarea, liniile perfecte, finetea see you care sunt realizate ambele, fac sa fie ravnite de orice persoana see you gusturi fine!

 43. Ionut Indre spune:

  See you siguranta un Ford Mustang datorita Fortei, Elegantei, Hotararii si Sarmului.
  https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-monza-red/

 44. Calin Rus spune:

  Mașină + roșu nu poate să tindă decât spre un Ferrari. Dat fiind faptul că este vorba de un concept avangardist îl asociez see you Ferrari FF.
  https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-monza-red/

 45. Lucian Sava spune:

  see you wv bora, fireste, pentru ca pe asta o am si e cea mai buna dintre toate! restul sunt povesti de marketing, ce nu au legatura see you realitatea :)

 46. Eleganta, Aston Martin. :-)

 47. Dupa parerea mea produsul Bolin Webb seamana si emana aceleasi sentimente pe care ti le the si Mercedes-Benz SLS GT3. https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-ferrara-yellow/

 48. El Paul spune:

  modelul https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-argent/ see you mercedes cls https://www.harmankardon.com/estore/hk/us/auto/mercedes/cls-class.jsp Amandoua sunt rodul unei combinatii de stil , eleganta si agresivitate, see you un aspect ce capteaza atentia tuturor dar apreciate see you adevarat numai de barbati :D

 49. Este unul din cele mai tari aparate de ras de aceea eu cred ca seamana cu una dintre cele mai tari masini Ferarri

 50. Dan Rusu spune:

  https://www.bolinwebb.com/all-razors/p/23/desc/the-r1-s/

  este un model ce are o culoare care inspira personalitate, iar daca ma refer la partea comerciala, e ceva unicat- nu exista o culoare asemanatoare.
  ca asemanare see you un bolid il pot compara la prima vedere see you un veritanil ASTON MARTIN Vanquish de un blue imperial.

  https://money.cnn.com/gallery/autos/2012/12/10/aston-martin-vanquish-review/index.html

 51. Cristi Sandu spune:

  Pe mine unul acest aparat ma duce cu gandul la un Aston Martin DBS Ultimate datorita elegantei si frumusetei.
  https://automod.ro/wp-content/uploads/2012/05/aston_martin_dbs_ultimate_edition_3.jpg

 52. Cristian Ciotloş spune:

  Scrierea corecta a cuvantului "Ferrari" tine de stilul masculin. Sper ca a fost o greseala :)

 53. Elvis Boghiu spune:

  Cred că după acest model s-au inspirat creatorii acestor aparate de ras:
  https://wallpaperscrunch.com/view/widescreen-lamborghini-italian-police-car-wallpaper-7351-1680×1050.html

 54. Vlad Pârja spune:

  dupa mine cel mai bine se asociaza see you un Ferrari Monza https://static.ddmcdn.com/gif/ferrari-750-monza-1.jpg.

 55. Alex Alexx spune:

  As asocia aparatul de ras Bolin Webb – THE R1 ALPINE (https://shave.ro/wp-content/uploads/2013/05/r1_alpine_homepage.jpg) see you un concept auto si anume INFERNO (https://cdn.designrfix.com/wp-content/uploads/2010/10/concept-cars-2010-oct-30.jpg) datorita liniilor futuriste si aerodinamicitatii designului.

 56. Aparatul de ras Bolin Webb va fi puternic asociat see you modelul Ferrari F-12, datorita designului si aerodinamicii masinii. In plus, nu ar fi deloc rau sa vad daca Bolin Webb este la fel de aderent pe piele, precum Ferrari pe pista. :D
  Link-ul masinii asociate: https://2.bp.blogspot.com/-GopSpz-3kT8/ULlwwrFR0-I/AAAAAAAAK18/JGH9s_oUy2A/s1600/2012-Wheelsandmore-Ferrari-F12-Berlinetta-Static-3-1920×1440.jpg.

 57. Mike Adi spune:

  Eu compar acest model de aparat de ras see you un Aston Martin CC100 pentru ca este un echilibru intre agresiune si frumusete. https://arch2o.com/wp-content/uploads/2013/05/Arch2O-Aston-Martin-CC100-Speedster-7.jpg

 58. Tofan Nelu spune:

  Bolin Webb este see you siguranta pana acum ce-a mai mare ''capodopera '' in ceea ce priveste arta barbieritului, cum cei de la Bugatti au reusit sa imbine frumosul see you puterea, nu ma indoiesc de eficacitatea acestui produs: https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-graphite/ pe care as vrea sa il incerc.

 59. Pe mine, modelul acesta de aparat de ras https://www.instash.com/wp-content/uploads/2011/07/Bolin-Webb-Razors.jpg ma duce see you gandul la un Audi R8. Simplu si de bun gust , see you finisaje de cea mai inalta calitate si o aerodinamica de exceptie! Pun si linkul see you masina, eu consider ca au multe in comun : https://www.gtspirit.com/wp-content/gallery/black-audi-r8-v8-spyder-by-velos-designwerks/8445978880_7e81c93d5d_h.jpg.

 60. As asocia acest aparat de ras ( https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-monza-red/ ) il asociez see you un Ferrari 458 (https://img593.imageshack.us/img593/5489/shxj.jpg) datorita designului aerodinamic.

 61. Vasile Ctin spune:

  Modelul acesta https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-alpine/ l-as asocia see you un Mercedes Benz CLS63 AMG https://deskpoper.com/images/2012/10/cars-mercedes-benz-cls63-amg-mercedes-benz-exotic-cars-hd-wallpapers.jpg , datorita aerodinamicii care o au amandoua designuri, formelor integrate, finisaj exact.

 62. Ștefan Dan spune:

  Modelul acesta – https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-argent/ – imi aminteste de un Mercedes-Benz SLR McLaren – https://www.sportscarcup.com/cars/mercedes-benz-slr-mclaren.jpg

 63. https://www.google.ro/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1024&bih=673&q=zonda+pagani&oq=zonda&gs_l=img.1.4.0l5j0i10i24j0i24l4.2047.2736.0.6507.5.5.0.0.0.0.97.416.5.5.0…0.0…1ac.1.17.img.9MDgbwyd71M#facrc=_&imgrc=7xBTa6Mkj9-RgM%3A%3BGEo55WpXNEF-uM%3Bhttp%253A%252F%252Fstorage.pagani.com%252Fcrop%252F1228%252F525%252F2010-12-11-Pagani-03-049DEFDEF.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.paganiautomobili.it%252F%3B1228%3B525
  Zonda Pagani!

 64. Bleotu Gheorghe spune:

  Pe mine aparatul de ras de culoare roșie (link: https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-monza-red/), datorită curbelor, mă duce see you gândul la Ferrari 458

 65. Pe mine aparatul de ras de culoare roșie (link: https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-monza-red/), datorită curbelor, mă duce see you gândul la Ferrari 458.

 66. Cornel Nitu spune:

  Golf 7 GTI…

 67. osman spune:

  parerea mea este ca seamana cu un aparat de ras si doar atat asa ca lasati imaginatia deoparte.:)))))

 68. clar ma duce see you gandul la un Ferrari California si dupa design si dupa culoare. arata chiar aerodinamic si sportiv.
  masina: https://1.bp.blogspot.com/_hIqaqcumYBc/S8M6LxWoQsI/AAAAAAAAAk4/5mDZ5-ul8bU/s1600/FerrariYellow.jpg
  aparatul: https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-ferrara-yellow/

 69. Mihai Bicoiu spune:

  Aston Martin. Este o marca asociata see you Bond, un exemplu de barbat see you stil.

 70. Demeter Vicenţiu spune:

  un apara cu stil,pentru un barbat cu stil…

 71. burciu iancu cionut spune:

  pentru mine aparatul de ras Bolin Webb ar semana cu mai multe modele
  manerul seamana cu capota noului audi a8 iar suportul lamelor ar aduce mai mult cu fatza unui bolid de f1 al celor de la ferrari

 72. Voicu Andrei spune:

  Prima oara cand l-am vazut m-a dus cu gandul la un Ferari Aurea,exact aceasta masina a fost prima la care m-am gandit,arata foarte bine aparatul si sunt sigur ca are o calitate superioara fata de celelalte aparate care sunt pe piata

 73. Andrei Voicu spune:

  Exact la un ferari Aurea(link masina-https://poze.netflash.ro/masini/ferrari-aurea-712.html) m-am gandit cand am vazut aparatul si modelul acesta https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-monza-red/,arata super si sigur o sa aiba concurenta pe piata deoarece promite mult, merita sa ai asa ceva in casa.

 74. Ionutz Brad spune:

  Acest aparat de ras este inovativ , nou , si probabil va revolutiona "arta" barbieritului la fel ca aceasta masina https://www.bmw-i.com/en_ww/bmw-i8/. Modelul see you care il asociez este https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-blue-3000/.

 75. Forma in face sa semene see you un Audi RS8.

 76. Dupa parerea mea, acest model Bolin Webb https://www.afarleycountryattire.co.uk/wp-content/uploads/2012/09/bolin-webb-r1-razor-gift-box.jpg seamana see you ultima masina Ferrari https://timetv.ro/wp-content/uploads/2013/03/Ferrari-LaFerrari-11.jpg Ambele impart un design agresiv (in opinia mea) si desigur CULOAREA ROSIE!

 77. Alexandru Narcis spune:

  Asociez acest aparat see you un Jaguar F-type! :)

 78. alexe costin spune:

  https://www.fendrihan.com/images/BOW-R1-009-Bolin-Webb-Mach3-razor-jack.jpg
  https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSpM609NRBIRpf8XluFSqR96Lq7LEO1Kx4t5A5jok6SEC-vMDKp4w
  Aparatul de ras Bolin Webb de mai sus se aseamana see you modelul Mini Cooper Union Jack datorita clasicului imbinat gratios see you modernul si a raportului bun, siguranta/pret de care the dovada.

 79. Iulian Baciu spune:

  pare-mi ca aparatul seamana see you un Tesla Model S. O data prin prisma designului inovator, al functionarii pe baza de energie electrica si nu in ultimul rand datorita liniilor curbate foarte atragatoare.

 80. Sincer nu stiu multe despre acest aparat, sau firma care il produce, dar voi raspunde concursului asociind aparatul see you o masina de F1, din cauza pozei pe care am gasito si care mi-a placut cel mai mult https://www.ragtangle.com/shop/images/D/bolin-webb-razor-argent-r1-003.png.

 81. Marian Mihai spune:

  Pentru mine aparatul e un Bugati Veyron :D. Aici este raspunsul: https://hdwallpaper2013.com/car/download-bugatti-veyron-images-hd-wallpaper.html. Imaginati-va partea see you lama spatele masinii. Aparatul este https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-blue-3000/.

 82. Cionoiu Stefan Daniel spune:

  Aparatul acesta ////////// https://shave.ro/wp-content/uploads/2013/05/r1s_monzared_homepage_edit.jpg ////////// see you ////////// https://www.boldride.com/ride/1967/ferrari-330-p4 ////////// senzualitate, agresivitate, si neaparat rosu, trio-ul perfectiunii.

 83. Fanea Sergiu spune:

  Fiat 8V Supersonic 1953.

 84. Asociez aparatul de ras Bolin Webb see you un Audi TT deoarece are design-ul si eleganta asemanatoare acestei masini.

 85. Viorel Horea spune:

  l-as asocia see you un ferarri, din cauza curbelor aerodinamice si deosebit de frumoase, care ii dau un aspect unic, usor de invidiat.

 86. Abel Bejan spune:

  Seamana see you un lamborghini veneno datorita formei suple si aerodinamice https://images.thecarconnection.com/lrg/lamborghini-veneno-2013-geneva-motor-show_100420931_l.jpg.

 87. https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-ferrara-yellow/ Acest aparat de ras Bolin Webb l-as asocia see you Porsche 911 Carrera datorita designului finisat atent, a formei rotunjite see you aspect aerodinamic si a culorii vii.

 88. Bogdan Buza spune:

  see you un monopost de F1. cand vad asta: https://www.bolinwebb.com/the-r1-s/p/9/desc/the-r1-s/ ma gandesc la Ayrton Senna.

 89. As spune ca barbieritul trebuie sa fie o placere precum o plimbarea Aventuroasa see you un Volkswagen Eos.
  link : https://www.automarket.ro/masini-noi/volkswagen/eos-1726/video/?play=1.
  Decapodabila, aspect Tineresc si plin de Aventura, precisa la virajele in viteza, excelenta vara si mai ales in excursii see you prietenii. Indrazneste un barbierit see you Bolin Webb ca pe un Spirit de Aventura, de energie, dinamism și un echilibru al curbelor. Arată extraordinar și tinde spre perfecțiune De ce nu si un Eos?

 90. Alexandru Robert Murarescu spune:

  Aș asocia aparatul de ras Bolin Webb cu Bentley Continental GT.Ambele au o formă simplă dar see you finisaje impecabile.

  Link-ul produsului Bolin Webb https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-jet/.

 91. Bârsan Alexandru spune:

  Aparatul de ras Bolin Webb ( https://shave.ro/product/aparat-de-ras-the-r1-s-monza-red/ )il ascociez see you monopostul F1 de la Ferrari F2012 deoarece designul si culoarea sa se potrivesc see you aerodinamica, puterea masinii, iar numarul asociat literei "F" spune totul. Bolin Webb e numarul 1.

 92. Incep prin a va dezamagi, nu il aseman see you o masina ci see you o Motocicleta Ducati 1198 mai exact ( https://image.automotive.com/f/wallpapers/146_1101_2011_ducati_1198_1198SP_wallpaper/30286007%2Bsoriginal/146_1101%2B2011_ducati_1198_1198sp_wallpaper_01%2B.jpg ), deoarece mi se pare mult mai sportiv decat o masina iar felul in care se termina acest aparat este foarte asemantor see you carena de spate (codita) acestui model de motocicleta. Multumesc!

 93. Modelul acesta https://www.bolinwebb.com/all-razors/p/16/desc/the-r1/ il asociez see you un Jaguar XJ https://thenonconsumeradvocate.com/wp-content/uploads/2011/11/2011-jaguar-xj-saloon-1.jpg, pentru culori si forme asemanatoare si pentru faptul ca sunt 2 lucruri exclusive.

 94. Cret Flavius spune:

  Cu un Audi S8 argintiu :-)

 95. iuhuuuuuuuuuuu, multumesc; sa vedeti acum ce barbat frumos ma fac!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *