Cremele De Bărbierit

Cremele de bărbierit sunt o soluție lubrifiantă ce se aplică pe faţă. Acestea ajută ca aparatul de bărbierit (lama) să alunece lin pe piele astfel evitând ciupiturile şi iritaţiile.

Aceasta se găseşte cel mai frecvent ambalată în cutie, dar poate fi găsită şi la tub. Pe piaţă există o multitudine de creme la dispoziţia consumatorilor, făcând alegerea uneia dintre ele o misiune dificilă.

Cum să folosești cremele de bărbierit

Bărbieritdelux.ro vă descrie aceste produse împreună cu avantajele şi dezavantajele fiecărui tip, pentru ca dumneavoastră să faceţi alegerea corectă în ceea ce priveşte cel mai bun produs.

Crema de bărbierit tip aerosol este cea sub formă de spumă sau gel. Cremele la cutie sau tub se folosesc în general cu un pămătuf pentru a produce o spumare bogată (folosite de adepţii bărbieritului tradiţional umed).

Un produs relativ recent este gelul de bărbierit, găsit în tuburi metalice sub presiune, care odată ce e aplicat şi frecat produce spumă.

Spuma şi gel (tip aerosol)

* De obicei pe bază de alcool
* Ieftin, bazat pe substitute chimice ale produselor naturale
* Usucă pielea în exces
* Departe de un bărbierit tradiţional umed

Cremele de bărbierit fără alcool la tub sau cutie

* Fără alcool, de obicei pe bază de glicerină
* Nu este agresivă pentru piele
* Înmoaie firul de păr
* Un adevărat bărbierit umed, deoarece apa folosită pentru înmuierea firelor de păr rămâne pe faţă.

În cazul în care nu găsești cremele de bărbierit, săpunul de faţă poate fi un substitut, dar nu poate fi şi un înlocuitor pe termen lung pentru săpunul de bărbierit deoarece spuma obţinută este foarte subţire şi inconsistentă.

În mod normal, crema pentru bărbierit nu se foloseşte atunci când bărbieritul se face cu un aparat electric, dar unele modele mai noi permit acest lucru.

Spray-urile cu spumă sau gel sunt, cel mai bine, lăsate pe raft, deoarece nu sunt benefice unei îngrijiri eficiente a pielii şi nu ajută la obţinerea unui bărbierit eficient.

Cea mai bună şi plăcută experienţă se obţine numai cu creme hidratante de bărbierit pe bază de glicerină. Acestea reprezintă un lubrifiant excelent cu proprietăţi de hidratare. Cremele pot fi folosite pentru toate tipurile de piele, dar cel mai bun rezultat il dau pentru pielea normală şi uscată. Aceste excepţionale creme au ca rezultat cel mai eficient şi mai confortabil bărbierit ce poate fi obţinut.


Ce beneficii au cremele de bărbierit

* Înmoaie şi ridică firele de păr pentru un bărbierit eficient şi confortabil
* Protejează pielea împotriva iritaţiilor şi senzaţiei de arsură
* Lasă pielea cu o senzaţie de fineţe şi îngrijire
* Cremele sunt o soluţie ideală de hidratare pentru cei cu pielea uscată

Cum se folosesc cremele de bărbierit

Folosiţi crema de bărbierit în rutina dvs. zilnică a bărbieritului. Înaintea bărbieritului propriu-zis, obtineţi spuma din cremă cu ajutorul unui pămătuf umezit în apă fierbinte şi aplicaţi-o pe faţă.

Apoi bărbieriţi-vă ca de obicei. Crema de bărbierit umedă se spală imediat şi uşor, fără a lăsa nicio urmă de reziduu pe faţă. Cremele hidratante de calitate sunt atent formulate, economice de folosit şi produc o spumare excelentă pentru un bărbierit ce lasă pielea incredibil de fină.

Sfatul nostru este să folosiţi un pămătuf de calitate şi o cremă de bărbierit hidratantă pe bază de glicerină sau săpun pentru bărbierit.

Cum ți se par cremele de bărbierit? Le folosești?

sursa foto: director.co.uk

Articol preluat de pe :blog.barbieritdelux.ro

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *