Stil Italian

Joi, 13 iunie, a avut loc petrecerea care celebrează 50 de ani de stil italian. Stilul italian, indiferent că vorbim de domenii precum design, fashion, arhitectură, artă, muzică, etc, și-a pus amprenta asupra artei din întreaga lume. În acest context, Peroni Nastro Azzurro este berea special creată într-o perioadă în continuă schimbare care a recreat lumea anilor ’60, alături de invitații Fiat, Vespa, Alfa Romeo, designeri de la InstalArt și cele două formații care au întreținut atmosfera.

50 de ani de stil italian

În cadrul evenimentului P eroni Anniversario, cei șapte designeri și-au expus lucrările finale inspirate de Peroni și de Italia anilor ’60 pe care le poți urmări pe blog-ul Diario.

Dress code-ul evenimentului a fost Italia anilor ’60. Am făcut o selecție cu ținutele care mi-au plăcut.

2
1
Stil Italian
2
4
50 de ani de stil italian
Stil Italian
4
6
5

Deși nu am putut fi prezent la evenimentul Anniversario, mi-ar fi plăcut să fac parte din atmosfera Italia anilor ’60 La Dolce Vita. Recunosc că am vizionat acest film pentru prima oară ieri seară. Nu știu dacă este sau nu coincidență, dar tot în această săptămână a avut loc și evenimentul Adinei Buzatu „Made in Italy„. Cu certitudine îți pot spune de un eveniment care va avea loc săptămâna viitoare în Florența Pitti Uomo cu ediția numărul 84.

Pe lângă aceste influențe italienești din stilul nostru de viață. Peroni a ajutat mult la creșterea acestor valori pentru a răspândi în lume stilul de viață italian.

În 2007, Peroni Nastro Azzuro au colaborat cu Vogue Italia pentru realizarea expozitiei ‘50 DE ANI DE STIL ITALIAN’. Mai multe informații aici

În Anglia, Peroni a înființaț House of Peroni, un fel de InstalArt, și a avut o colaborare cu The Guardian despre stilul de viață  italienesc.

În 2012, Peroni a lansat aplicația Vivi In Stile, care îți permite să vezi partea stilată a Londrei, dar probabil și pentru alte orașe.

În mai 2013 Peroni a susținut Romanian Design Week.

Un proiect care mi-a plăcut foarte mult a fost colaborarea cu blog-ul Men in This Town.

Pentru a duce vorba mai departe despre stilul de viață italian, Peroni au lansat blog-ul Diario. Îți recomand să îl urmărești.

În concluzie, dacă vrei să transmiți acest stil de viață prin vestimentație, încalcă regulile și creează ținute nonșalante cu stil. Îți dau un indiciu: sprezzatura.

Ciao!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *