Pitti Uomo 85 - Inspired by Peroni Italy

Acum o săptămână mi s-a adresat întrebarea: „Cum a fost 2013 pentru tine?” Am răspuns: anul încă nu s-a terminat deoarece îmi place să termin în forță. Știu că multe companii au intrat în vacanță din 20 decembrie, dar lucrez la ceva care este mai important decât această vacanță. E un lucru pe care mi-l doresc de ceva vreme și îmi pune la încercare cariera mea de blogger.

Între 7-10 ianuarie 2014 sunt prezent în Florența la Pitti Uomo 85, cel mai mare târg internațional de haine, la invitația Peroni. Am scris nenumărate articole despre Pitti Uomo și cum acesta reprezintă centrul universului din punct de vedere al stilului, dar mai multe detalii despre târg săptămâna viitoare.

Pentru a avea o prezență demnă de acest târg, câteva persoane s-au mobilizat să mă ajute cu vestimentația. Astfel, costumele, sacourile, cămășile și pardesiurile sunt asigurate de Gina Butiuc, pălăriile de Royal Chapeau și restul accesoriilor de la The Urban Ties pentru a fi în concordanță cu stilul meu vestimentar.

În 14 decembrie ți-am dat un mic indiciu despre acest proiect și uite care au fost răspunsurile:

 

Prin intermediul acestui proiect Peroni continuă asocierea fashion și prezentarea stilului de viață italienesc. Alex Moise zicea că prezența mea la un astfel de târg poate genera articole pentru o jumătate de an și sunt de acord cu el. Drept urmare voi relata aproape tot ceea ce se întâmplă la târg. În perioada de 7-10 ianuarie toată atenția presei de specialitate este la Pitti Uomo. Astfel, vei putea urmări pe StilMasculin fotografiile de street style, despre brand-urile italienești care participă la târg și câteva secrete de stil italienesc.

 
Alte proiecte pe care le-am avut împreună cu Peroni sunt Anniversario și London Fashion Week.

Peroni îmi îndeplinește unul dintre cele mai mari idealuri: să fiu prezent la Pitti Uomo  în mijlocul acțiunii.

Cu cine crezi că mă voi întâlni la târg?

Related Posts

6 thoughts on “Pitti Uomo 85 – Inspired by Peroni Italy

  1. Silviu spune:

    Super, sper ca ne vom intalni, voi fi si eu acolo!

  2. Felicitari! Meriti pe deplin!

  3. teodorv spune:

    Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *