Boot Black

La Pitti Uomo 85  am avut parte de prima lustruire profesionistă a încălțămintei mele de la Boot Black. Ei sunt din Japonia și produc produse de îngrijire pentru încălțăminte. Mi-a plăcut foarte mult atenția de care s-au bucurat ghetele mele având în vedere starea în care arătau. Am făcut câte fotografii înainte și după lustruire, am încercat și un material video, dar din păcate nu prea mi-a ieșit.

Boot Black Pitti Uomo 85

Dsc_0715
Inainte de lustruire
Dsc_0719
Dupa lustruire

Unul dintre produsele produse folosite este waterproof. Astfel, mi-am echipat ghetele pentru a face cu brio umezeli și zăpezii.

Solutie Waterproof
Solutie Waterproof

S-a precizat că timp de o lună nu mai trebuie să-mi fac griji de întreținere ghetelor datorită lustrului efectuat. Produsele lor sunt potrivit pentru tot ce înseamnă produs din piele cum ar fi: curele, portofele, genți, etc.

Pentru mai multe informații accesează site-ul Boot Black

Related Posts

2 thoughts on “Boot Black Pitti Uomo 85

 1. Lucian spune:

  Salut,
  ai ideea de la noi de unde poti achizitiona un astfel de kit de intretinere, ca nu am gasit mare lucru.
  Multumesc.

  1. Andrei spune:

   Nu-ti trebuie cine stie ce kit , de multe ori dai bani in plus pe prezentarea … Ar fi bine sa ai o perie din par de cal mare , una mica pentru a aplica crema pe pantofi , un conditioner , crema neutral sau colorata in functie de ce ai nevoie si ceara pentru luciu. Produsele astea ar trebui sa le gasesti in orice magazin de pantofi care se respecta .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *