Cum Să Îți Alegi Un Aparat De Ras Clasic Potrivit Pentru Majoritatea Bărbaților

Pasionații bărbieritului umed vor găsi pe piață variante precum și aparat de ras pentru fiecare gust și buget. Un bărbat care ține la tradiții și la eficiența pe care o poate avea în cadrul unei sesiuni de bărbierit umed va alege întotdeauna clasica lamă de ras. Conform anumitor studii s-a demonstrat că nu numărul de lame este cel mai important criteriu când ne alegem aparatul de ras. Poți să îți faci treaba și cu o singură lamă precum ne-a domonstrat istoria în aceste secole.

Probabil te gândești la faptul că aparatele de ras clasice sunt periculoase și produc iritații. Consider că e o chestiune de antrenament. Cum rudele noastre s-au descurcat la fel am putea și noi. Și asta nu înseamnă că aparatul este demodat.

Pentru a te folosi de tehnica clasică de bărbierit ai nevoie de un brici sau de un aparat de ras la care îi schimbi lama de ras.

Aparatele de ras pot fi de trei feluri: dintr-o singură bucată, două bucăți sau trei bucăți. Această categorie am făcut-o în funcție de câte piese trebuie să manevrezi pentru a schimba lama.

Fiecare aparat de ras vine și cu alte caracteristici precum materialul din care este realizat, greutate, cât de ușor este de folosit și de încrederea pe care ți-o oferă brand-ul respectiv.

Aparatul de ras cu sistem tip fluture

Modelul este cu piaptăn închis prevăzut cu sistemul de deschidere prin răsucire (sistemul fluture), sistem care permite înlocuirea rapidă și în condiții de siguranță lama.

Cum Să Îți Alegi Un Aparat De Ras Clasic Potrivit Pentru Majoritatea Bărbaților

Acest aparat îl poți găsi aici.

Aparat de ras din două piese

Aparat De Ras Merkur 510 Progress Solingen Safety Razor

Aparatul de ras din două piese îl poți identifica în felul următor: mânerul și partea inferioară a capului de ras sunt o piesă, iar cea de a doua e partea superioară a capului de ras. Partea mobilă a capului de ras o folosești pentru a schimba lama de ras.

Vei găsi aparate de ras din două piese cu piaptăn închis care îți permit să reglezi unghiul lamei în funcție de cât de agresiv sau blând îți dorești să fie bărbieritul prin răsucirea butonului rotativ de la baza mânerului.

Acesta îl poți găsi aici.

Aparatul din trei piese

Aparat De Ras Merkur 34C Solingen Safety Razor

La acest tip de aparat piesele sunt formate din mâner și cele două capete ale capului de ras.

Acest aparat îl găsești aici.

Tu cel de aparat folosești când vine vorba de bărbierit? De unică folosință, brici, aparatul clasic sau cel electric?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *