Stilul vestimentar masculin contemporan

Acum foarte multe mulți ani, undeva prin 2009, nu se găseau cărți despre stilul vestimentar masculin contemporan în România. Și cele existente erau ascunse printre diverse cărți. Practic avei șansa să le găsești la întâmplare sau dacă știai ce să cauți. Pe rafturi se găseau următoarele titluri: Succesul detaliilor – Mihaela Berciu, Manual de stil gentleman – Dana Budeanu, Bărbatul și Moda – Adina Nanu și Ovidiu Buta. Dar cea mai promovată carte din acea perioadă a fost Gentleman de Bernhard Roetzel care în acest an a sărbătorit 20 ani de la apariția ei.

Printre aceste cărți au apărut, produsele mele și multe altele în engleză având în vedere că interesul bărbaților pentru vestimentația masculină a crescut.

Ce conține cartea stilul vestimentar masculin contemporan

Prezenta carte scrisă de Nicolas Schiffer ajută bărbatul pentru a înțelege mai bine piesele clasice masculine și cum să le integreze în ținutele din ziua de azi. Autorul tratează mai multe subiecte precum: „purtarea hainelor cu naturalețe”, „a fi bine îmbrăcat, nu înseamnă a fi și elegant”, „modele pe care să le urmezi”, „10 stiluri vestimentare și multe altele. Autorul este la a treia carte lansată și nu cred că se va opri aici.

stilul vestimentar masculin contemporan p956
Stilul vestimentar masculin contemporan

Îmi place că a pus accentul de stilul de viață casual. Sunt foarte mulți bărbații care deși trebuie să poarte costum aceștia și-au adaptat ținuta în funcție de stilul lor de viață. Presupun că aceste schimbări le-ai observat și tu în magazine, pe stradă, evenimente sau diverse evenimente de modă. Până la urmă stilul nostru vestimentar se poate transmite prin intermediul fiecărei ținute pe care o purtăm. Fie că suntem pe stradă, la serviciu sau la diverse evenimente. Iar adevărata artă constă în a combina piesele clasice cu cele casual din prezent.

stilul vestimentar masculin contemporan p958

Vei găsi un capitol bogat despre toate detaliile pe care trebuie să le știi despre costum, dar și despre diferențele dintre croitoria englezească și cea italiană.

În carte se tratează și subiectele despre cămăși și cele mai uzuale accesorii din garderoba masculină. Poți inclusiv afla cum să îți faci diverse noduri la cravată sau papion dacă este stângaci sau dreptaci.

Evident că aceste informații sunt completate despre cum să îți alegi încălțămintea potrivită și să ai grijă de igiena ta. Recomand această carte celor care sunt la început de drum.

Cartea are 296 de pagini cu foarte multe imagini color și copertă cartonată. Ea se poate găsi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *