Tedxcluj 2019 What If

Peste 20 de speakeri și performeri și 2500 de participanți sunt aşteptaţi la cea mai mare ediție TEDxcLUJ 2019 organizată până în prezent în Sud-Estul Europei, pentru a răspunde întrebării care a schimbat constant cursul omenirii: WHAT IF? Evenimentul va avea loc în data de 29 Iunie 2019, la Sala Polivalentă Cluj Napoca, începând cu ora 09:00.

În această vară, TEDxCluj devine locul cu cea mai mare concentrare de minți curioase și profesioniști din toate domeniile în cadrul celei de-a noua ediţii a conferinței.

Biletele, la prețuri speciale în această perioadă, pot fi achiziţionate de pe site-ul evenimentului www.tedxcluj.com.

Ce va experimenta publicul la TEDxCluj 2019 – What if?

La ediţia din 2019, organizatorii TEDxCluj își propun să creeze o atmosferă memorabilă, conferința desfășurându-se într-o locație nouă şi modernă, cu o capacitate notabilă, care situează Clujul la loc fruntaș pe amprenta globală a orașelor în care TEDx este prezent, alături de speakeri şi performeri de excepție.

Tema din acest an – WHAT IF – este imboldul care ne determină să luăm în calcul toate posibilitățile, să cântărim rezultatele și astfel, să învățăm, să inovăm și să evoluăm. O întrebare care are puterea să răstoarne tot ceea ce credem că știm despre lume. În 2019, speakerii TEDxCluj au o misiune extrem de importantă: aceea de a deschide noi orizonturi, de a ajuta publicul să vadă lucrurile din perspective inovatoare, de a pune la îndoială preconcepțiile actuale, pentru a lăsa loc întrebării Ce-ar fi dacă?

Printre speakerii confirmaţi ai acestei ediţii se numără personalități marcante din România precum Irina Margareta Nistor și Oana Pellea, dar și nume sonore de peste hotare precum Carl Honoré, autor și TED Speaker, un scriitor premiat și vocea principală din spatele ”Slow Movement”, al cărui discurs TED are peste 3 milioane de vizualizări.

Pe lângă discursurile inspiraţionale de tip TED care durează între 8 și 12 minute fiecare, participanții la conferință se pot bucura de networking, prin acces la o comunitate care împărtășește “idei care contează”, coffee break-uri, gustări şi masa de prânz.

Mai multe detalii despre experiența TEDxCluj, speakeri și bilete se pot găsi pe site-ul https://tedxcluj.com/2019/ sau pe pagina de Facebook a evenimentului https://www.facebook.com/tedxcluj

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *