Profită De Reduceri În Acest Moment La Vivo! Cluj - Napoca

Știi de acel proverb: fă-ți iarna car și vara sanie? Profită de reduceri în acest moment la VIVO! Cluj – Napoca.

Trebuie să recunoaștem un lucru. Ne plac reducerile. Iar dacă asta ne oferă posibilitatea de a ne reîmprospăta garderoba atunci nu văd un motiv de ce nu ai profita de ele. În plus, poți acorda o șansă brand-urilor cu care nu ai interacționat.

Profită de reduceri în acest moment la VIVO!

Știu că am mai repetat informația, dar neapărat să-ți cumperi doar ceea de ce ai nevoie indiferent de cât de atractivă este oferta. Gândește-te că ajungi acasă cu un produs cu care nu ai la ce să-l asortezi.

La Biggoti vei găsi reduceri de până la 40%. Personal mi s-au părut mai interesante cele două pardesie pe care le-am fotografiat.

Vivo Stil Masculin Reduceri
profită de reduceri

În momentul de față sunt atras de modelele la 2 rânduri de nasturi care oferă un aspect clasic ținutei. În plus, acest pardesiul îl poți purta atât încheiat precum și descheiat.

Câteva detalii importante de reținut atunci când îți alegi pardesiul:

1) mărimea Trebuie să te gândești dacă îl vei purta peste sacou sau nu. Știu că sunt persoane care îl poartă direct peste un tricou, dar dacă mai adaugi încă un sacou atunci trebuie să te uiți la următoarea mărime. În plus, dacă crezi că îl vei purta doar ocazional peste sacou trebuie să alegi ceva între mărimi sau un alt croi.

2) lungimea  E recomandat să nu treacă de linia genunchiului deoarece îți va tăia din înălțime. Iar cu cât pardesiul este mai scurt este considerat mai casual.

Am găsit variante și pentru cei abordează un stil mai casual.

Vivo Stil Masculin Ianuarie Reduceri
profită de reduceri

De exemplu ai această jachetă bomber pe care o poți asorta și la ținute mai elegante. Tot ce am făcut am ales o jachetă în contrast cu ceea ce aveam pe mine.

Citește mai departe pe blog-ul VIVO! Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *