Aparatul de bărbierit Philips 9000

Aparatul de bărbierit Philips 9000, oferă bărbaților un bărbierit perfect la fiecare utilizare. Pentru a demonstra superioritatea tehnologică, capacitățile noului Philips seria 9000 au fost testate într-o varietate de condiții extreme, una dintre acestea fiind gravitația zero.

Astfel, Philips a încheiat un parteneriat cu experții pionieri în călătoriile comerciale în spațiu, XCOR Space Expeditions. Au testat ultimele tehnologii de bărbierit electric într-un mediu cu gravitație zero pentru a afla dacă bărbații ar putea obține un bărbierit eficient chiar și în spațiu. Rezultatul acestui parteneriat este aparatul de bărbierit electric Philips 9000. Cel mai avansat aparat de bărbierit, care oferă cel mai neted barbierit chiar și în spațiu, fără a compromite confortul.

De ce să alegi aparatul de bărbierit Philips 9000

Aparatul de bărbierit Philips seria 9000 încorporează numeroase caracteristici special create pentru a oferi un bărbierit perfect de fiecare dată. Pentru a aborda zonele greu accesibile, unde firele de păr pot crește în direcții diferite, bărbații sunt nevoiți să insiste de mai multe ori pe aceeași parte a feței sau a gâtului în timpul bărbieritului. Aceste mișcări cauzând sensibilitate și iritații ale pielii. Dotat cu inovații intuitive aparatul de bărbierit Philips 9000 urmărește fiecare contur al feței pentru a oferi cel mai eficient bărbierit.

Philips S9111

Tehnologie unică și inovatoare pentru detectarea conturului care funcționează chiar și în condiții extreme, la gravitație zero
La bază sunt cei 75 de ani de cercetare Philips în direcția unor noi tehnologii care au revoluționat experiența bărbieritului electric. Seria 9000 este cel mai avansat aparat de bărbierit electric Philips de până acum. Datorită tehnologiei de detectare a conturului, capetele flexibile ale aparatului Philips 9000 se pliază în opt direcții diferite. Acestea detectează fiecare contur al feței, rezultând un bărbierit precis care îndepărtează cu 20 % mai multe fire de păr cu fiecare trecere a aparatului.

În scopul de a evidenția tehnologia avansată, Philips a colaborat cu XCOR Space Expeditions. Astfel s-a testat ușurința în utilizare și alte aspecte ale aparatului Philips 9000 într-un mediu cu gravitație zero, proiectat pentru a reproduce condițiile din spațiu. Aceste simulari sunt utilizate ca parte a unor misiuni unice de instruire a astronauților. Sunt destinate să pregătească consumatorii pentru călătoriile comerciale în spațiu.

O călătorie în spațiu pentru bărbații dornici de experiențe inedite!

Philips Provocarea_spatiului

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *