Will Smith, Un Profesionist Și În Materie De Stil

Cunoscut în toată lumea pentru faptul că e unul dintre actorii de top ai Hollywood-ului, fiind totodată rapper, precum și producător de film, televiziune și muzică, Will Smith poate fi ușor catalogat ca și un style icon. Fie că este invitat la premierea unui film sau că este la o plimbare cu familia, întotdeauna reușește să arate impecabil. Motivul principal însă, pentru care poate fi considerat un style icon este pentru că a înțeles regula fundamentală în acest domeniu, și anume crearea unui stil propriu care te definește.

Will Smith, un profesionist și în materie de stil

Încă din copilăria lui, în timpul când era cunoscut ca și  „Fresh Prince„ , după numele serialului în care juca, Will Smith se ghida după acest principiu, având un stil non-conformist, purtând tricouri cu animal print, pantaloni multicolori și jachete de baseball. Înaintând în vârstă a adoptat însă o imagine mai clasică, sofisticată și elegantă.

La premierile de filme, unde este adesea invitat, optează adesea pentru un costum negru sau gri, accesorizate cu o piesă sau două de bijuterii.

Este foarte flexibil din punct de vedere vestimentar, adoptând ținute casual interesante prin autenticitatea lor.

Article 2540314 1Ab0C49000000578

Având tenul închis la culoare, este conștiet de modul în care își poate valorifica acest aspect, motiv pentru care adoptă și ținute pline de culoare. În acest fel dovedește că știe cum să nu se plictisească din punct de vedere vestimentar.

Will Smith Late Show With David Letterman New York City

Profesionalismul, marcat deasemenea și prin ținutele sale, curajul și relaxarea cu care poartă culorile puternice în contrast cu celelalte piese vestimentare, îl fac pe Will Smith să fie o persoană de apreciat, o sursă de inspirație pentru stilul masculin contemporan.

Tu ce părere ai față de stilul lui?

sursa foto: aici, aici, aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *