Dwayne Johnson

Cel mai probabil numele de Dwayne Johnson nu spune multe tuturor, dar porecla sa „The Rock”, cu siguranță amintește de celebrul wrestler american, care începând cu anii 90, făcea furori în ring. Mai mult decât atât, acesta a dovedit că poate face față și industriei divertismentului, fiind actor și producător, iar după cum se va putea afla și din acest articol, un model demn de urmat și din perspectiva stilului vestimentar.

Dwayne Johnson – actor, producător și wrestler

Deși este ușor să credem că sportivii nu sunt preocupați de stilul lor de a se îmbrăca, deoarece vedem des exemple negative, există și multe cazuri de sportivi sau alți oameni din lumea sportului, care uită de echipamentul sportiv atunci când se afișează în public. Acesta este și cazul lui Dwayne Johnson, care renunță la shortul din ring pentru costume formale, unele chiar la trei piese. Alteori, are un stil casual care i se potrivește de minune, fiind observabilă carisma lui care îl ajută să poarte ținutele cu atitudine.

1. Stilul formal

De cele mai multe ori, wrestler-ul apare în public la evenimente oficiale la costum din două sau trei piese. De remarcat aici este faptul că acestea sunt cel mai probabil făcute special pentru el, deși mai are de lucru la partea cu pantalonii. Se vede asta datorită formei corpului său masiv, la care acesta a lucrat îndelung pentru a-și susține activitatea. De asemenea, de apreciat este faptul că jonglează frumos între cravată și papion, fiind încrezător pe purtarea amândurora, iar un alt accesoriu des întâlnit la el este batista de buzunar. Pe aceasta a avut grijă să nu o asorteze la cravată, pentru a nu crea o ținută mai degrabă plictisitoare.

2. Stilul casual

În ciuda faptului că nu iese în evidență cu accesorii sau piese specifice acestui stil, el adoptă haine simple, care se încadrează bine unui stil cu bun gust. Tricourile simple în V, jeanșii, dar și jacheta de piele fac parte din piesele pe care acesta se bazează cel mai des.

Pentru a putea trage niște concluzii, trebuie precizate și unele sugestii pe care le-am putea aduce stilurilor personale ale sportivului. Mai exact, în ceea ce privește stilul formal, o accesorizare mai largă și mai viu colorată nu ar face decât să confirme tuturor faptul că acesta are curaj și dorință de a-și exprima propriul stil. Stilul casual ar putea fi îmbunătățit la fel, prin alegerea unor articole vestimentare mai colorate, iar de acolo asortarea acestora unele cu altele.

Pe final, tu ce părere ai? Este acesta un sportiv al cărui stil vestimentar este demn de urmat?

sursa foto

Related Posts

4 thoughts on “Dwayne Johnson – actor, producător și wrestler

  1. Andrei spune:

    Stil ? Pune-l pe asta langa Rubinacci si-ti dai seama exact cat de stilat este .

  2. cristian spune:

    un mare actor ,sportiv si chiar foarte fotogenic, cine munceste din greu ajunge unde isi propune , sa vina si in spania sa faca filme , ai doresc multa sanatate si noroc,il asteptam cu multa placere!

  3. que venga ha españa ,y que haga nuevas peliculas , un gran actor y con mucho estilo!

  4. Mariana spune:

    Asta si dezbracat cred ca arata bine :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *