Poți Purta Și Altceva În Locul Jeanșilor

De multe ori ai mers la o plimbare, o aniversare, într-o miniexcursie sau în vizită la prieteni și ai purtat eterna pereche de jeanși – destul de des, nu-i așa? În cazul în care nu ai adoptat pentru evenimentele formale pantalonii de costum, este destul de probabil că a ales o pereche de jeanși. Motivul, probabil, este comoditatea, obișnuința și necunoașterea altor alternative, în definitiv. 

Poți purta și altceva în locul jeanșilor

O modalitate de a ieși în evidență și a arăta că se poate și altfel sunt pantalonii chinos. Deși sună de parcă e doar o altă opțiune la îndemână, avantajul major al pantalonilor chinos vine prin faptul că aceștia sunt disponibili în nenumărate tipuri de culori. Deși jeanșii nu sunt considerați opuși unui stil de bun gust, dezavantajul acestora este că pot fi purtați doar pe negru, gri și câteva nuanțe de albastru.

Pentru ca accesoriile să fie introduse corect într-o ținută, este nevoie ca și una dintre piesele de rezistență a vestimentației să fie aleasă întocmai, adică să își aducă aportul de creativitate, coloristică și stil. Alegând nuanța potrivită a pantalonilor chinos, se pot crea ținute reușite cu orice ai alege să porți în partea superioară – aici e dovada clară a versatilității.

Un motiv în plus, este acela că aceștia sunt chiar mai comozi decât jeanșii,  în multe situații. Dacă alegi în mod constant acel tip autentic de jeanși, aceștia sunt, ca și material, destul de incomozi, fiind cam inelastici, mai ales proaspăt spălați. Pe de altă parte, pantalonii chinos, aleși în mărimea potrivită, se așează minunat și sunt foarte comozi, materialul lor fiind unul care sprijină mișcarea.

Înainte de încheiere, vei putea vedea mai jos tot ceea ce ți-am prezentat, adică esența articolului, în imagini – pantalonii chinos oferă mai multe șanse de concepere a unei ținute reușite din punct de vedere estetic, fiind cu mult mai ușor de asortat la orice ai alege pe post de accesorii sau orice ai purta în partea superioară.

Shop This Look For $64: Https://Lookastic.com/Men/Looks/Brown-Leather-Belt-And-Green-Chinos-And-Blue-Polo/1426 — Brown Leather Belt — Green Chinos — Blue Polo
Poți purta și altceva în locul jeanșilor
Maroon And Navy Are The Perfect Base For A Pop Of Emerald. Complete This Look With Emerald Laces. Https://Www.crayonlacing.com/
Poți purta și altceva în locul jeanșilor
Shop This Look For $151: Https://Lookastic.com/Men/Looks/Red-Chinos-And-Blue-Longsleeve-Shirt-And-Navy-Tie-And-Brown-Suspenders/1123 — Red Chinos — Blue Chambray Longsleeve Shirt — Navy Tie — Brown Leather Suspenders
Poți purta și altceva în locul jeanșilor
Wear It Like A Man, Mariano Di Vaio For Tods !
Poți purta și altceva în locul jeanșilor
Great Summer Look, With The Hat.
Poți purta și altceva în locul jeanșilor

După cum ai putut vedea, aceștia au fost purtați atât la ținute casual, smart casual, cât și formale. De asemenea, alte două beneficii ale pantalonilor chinos sunt că prețul lor este similar jeanșilor și pot fi găsiți și sub formă de pantaloni scurți.

Tu ce alte argumente știi, pentru care pantalonii chinos sunt o alegere mai bună decât jeanșii?

sursa foto: aici, aici, aici, aici, aici, aici

One thought on “Poți purta și altceva în locul jeanșilor

 1. De cand mi-am luat prima pereche de pantaloni Chinos n-am mai purtat blugi.
  Exact cum spui : merg bine cu orice (formal sau casual) , asortezi mai usor culorile.
  Sunt mai ieftini decat blugii si vin mult mai bine .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *