1

Dacă ești la început cu garderoba ta, îți recomand să începi cu câteva elemente esențiale pentru ca dulapul să conțină și piese funcționale. În articolul de astăzi, elementele esențiale și funcționale sunt umbrela de ploaie și trenciul.  Indiferent de cât de calitate sunt hainele tale, ele trebuie protejate cât de des posibil. Astfel nu te rușina să porți o umbrelă când e cazul sau un trenci care va opri picăturile de ploaie de pe costumul făcut pe comandă.

Trenciul, umbrela și pantofii verzi pentru bărbați

Am avut o întâmplare în care am rămas fără umbrelă deoarece am împrumutat-o și m-a prins ploaia. Erau puține locuri în care mă puteam ascunde. Am mers înainte cu trenciul gri și pălăria pe care le aveam în dotare. Partea bună, a fost că am reușit să testez trenciul pe o vreme urâtă, dar partea proastă a fost că pălăria nu și-a mai revenit în totalitate de la umezeala acumulată.  De atunci nu mai împrumut umbrela care mă însoțește în fiecare zi în mașină.

Îți recomand o umbrelă suficient de mare încât să o uiți pentru o secundă de egoism și să poți accepta o persoană de sex feminin lângă tine.

Trenci, Umbrela
Trenciul, umbrela și pantofii verzi pentru bărbați

Într-o discuție pe care am avut-o cu Adina Buzatu spunea că bărbații preferă să fie udați de ploaie decât să investească într-un trenci. Eu am trecut prin această experiență de mai multe ori când nu am avut o haină corespunzătoare și mi-a ajuns.

Pentru a nuanța ținuta m-am folosit de pantofii cu cataramă de culoare verde. NU ar fi fost greșit dacă aș fi purtat maro. Asta mai ales pentru iubitorii de tradiționalism. Informații mai avansate, se pot găsi în cel mai nou manual de stil pentru bărbați.

Pentru temperaturi puțin scăzute recomand și layering-ul pentru confortul tău termic.

Trenci Gri
Trenciul, umbrela și pantofii verzi pentru bărbați

Sacoul, pantalonii și trenciul sunt de la H&M.

„Vinovații” pentru fotografii sunt Aştilean Photography  noua “achiziţie” în echipa StilMasculin.

Alte ținute cu mine se pot vedea aici.

Cum ai îmbunătății ținuta?

Related Posts

7 thoughts on “Trenciul, umbrela și pantofii verzi pentru bărbați

 1. kata spune:

  Frumoasa tinuta.Uite un mod in care iti poti face ziua mai buna daca ploua,te imbraci frumos!

 2. Frumoasa combinatie! Pantofii de unde i-ai achizitionat?

  1. Laci Nagy spune:

   Pantofii sunt facuti la comanda.

 3. teodorv spune:

  Ce cauta vesta aia in peisaj?Sau,sa reformulez:iti e comod cu atatea straturi pe tine?Iti urmaresc de ceva timp site-ul si am observat ca ai un stil aparte (ceea ce nu e rau,majoritatea ne imbracam de cele mai multe ori in spiritul turmei),insa uneori pari sa cazi in extrem.Salutari

 4. Vlad spune:

  Imi place totul la tinuta mai putin pantofii, eu personal n-as purta asa ceva – parerea mea de amator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *