vesta gilet

Indiferent de cât de calitate sunt hainele noastre, confortul trebuie să fie pe primul loc. O haină care ne poate oferi acest un confort termic este vesta Gilet.

Dacă ai nevoie de un element de layering, această vestă este răspunsul ideal. Ea poate fi purtata aproape peste orice haină, dar din cauza grosimii, ea nu îşi va găsi locul sub orice element vestimentar. Ea nu este la fel de versatilă ca şi cea matlasată şi care de regulă este mai subţire în comparaţie cu vesta Gilet.

Vesta Gilet – un element de toamnă-iarnă

La alegerea vestei, mărimea este un lucru esenţial. Din cauza că este un element voluminos dacă îţi este prea mare va arăta aiurea.  Recomandarea mea ca ea să nu depăşească linia umerilor şi preferabil să ai un articol gros pentru aţi face o idee despre cum îţi va sta vesta Gilet.

Vesta Gilet o poţi găsi în mai multe variante. Am împărţit modelele disponibile în funcţie de nivelul la care te afli: începător, media şi expert.

Vesta Gilet, sacoul din tweed
Vesta Gilet şi sacoul din tweed

1) Modelul simplu

Îl vei găsi într-o nuanţă neutră care este perfectă începătorilor. O astfel de nuanţă precum gri sau bleumarin te va ajuta aproape în orice combinaţie dacă eşti pentru prima dată când porţi aşa ceva.

2) Modelul colorat

Este modelul pe care îl port în aceste fotografii cu albastru şi maro. Îmi oferă o gamă variată de asortări datorită celor două nuanţe. Am purta această vestă cu aproape toate sacourile pe care le am.

Tot în această categorie aş încadra şi modelul cu două feţe.

3) Modelul cu buzunar la piept

Mi se pare o idee superbă să îl poţi accesoriza cu o batistă de buzunar. Doar dacă eşti la un alt nivel.

Vesta Gilet,pantalonii flanel
Vesta Gilet si pantalonii flanel

Singurele combinaţii ca se împacă cu o  vestă Gilet este cu sacou din catifea raiată, lână sau tweed, jachetă din piele sau denim şi pulovere sau cardigane groase. În unele cazuri arată bine şi pe o cămaşă din flanel.

Aceste sfaturi nu se aplică pentru fiecare bărbat. O parte dintre voi probabil nu veţi avea curajul să purtaţi aşa ceva şi pe bună dreptate. Aproape orice se poate învăţa, dar este nevoie de multă practică. Sau mai este varianta ca fiecare să îşi extragă ce consideră că este esenţial pentru el.

Un loc excelent unde poţi exersa cu vesta Gilet este atunci când te duci în drumeţii sau la o cabană.

Fotografii realizate de Aştilean Photography  noua “achiziţie” în echipa StilMasculin.

Related Posts

One thought on “Vesta Gilet – un element de toamnă-iarnă

  1. Florin spune:

    De unde as putea achizitiona pantalonii flanel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *