Trei asortări pe care un bărbat nu ar trebui să le facă niciodată

În definirea propriului stil vestimentar este normal să faci câteva greșeli la început. Nu ar trebui să te simți jenat de acest lucru pentru că fiecare bărbat care a fost la început a trecut prin această etapă. Persoanele din jurul tău au observat o inițiativă de schimbare din partea ta pe care probabil au și acceptat-o. Dar după ce ai studiat și experimentat o perioadă lungă de timp anumite greșeli nu mai sunt scuzabile.

Acel moment ar trebui să fie imediat după ce ai luat decizia de a urma regulile stilului vestimentar. Nu mă refer aici la aspecte care pot fi interpretate greșit pe moment, precum manșeta cămășii care nu se vede sub mâneca sacoului, lungimea pantalonilor sau compoziția hainelor pe care le porți.

Trei asortări pe care un bărbat nu ar trebui să le facă niciodată

În schimb, mă refer la lucruri mult mai evidente și vom arunca o privire peste trei asortări sau combinații pe care un bărbat nu ar trebui să le adopte niciodată.

Asortarea batistei la cravată sau papion

Este o greșeală specifică unui începător care se ghidează după seturile pe care le vede disponibile în unele magazine. Știu că le găsești la un preț foarte bun, dar acest lucru nu reprezintă cel mai bun argument. Asortarea batistei la accesoriul pe care îl porți la gât e în primul rând de prost gust și mai apoi dă dovadă de o imaginație limitată. Știu că sunt unele persoane conservatoare care preferă să facă această combinație. Ei intră într-o altă categorie și sunt foarte conștienți de această asortare.

Asortarea maroului cu negru

Negru este o nonculoare și maro este o culoare, iar împreună se bat cap în cap. Maroul într-o ținută ar trebui să ocupe aceeași poziție pe care o ocupă și negrul. Adică un costum negru sau pantaloni negri cer încălțăminte din aceeași nuanță. Un costum sau pantaloni maro nu cer încălțăminte neagră.

Purtarea bretelelor și a curelei în același timp

Aceasta este, de asemenea, o greșeală banală pe care o poate face un începător. E nevoie doar de o simplă analiză logică pentru a realiza că se anulează una pe cealaltă. Atât timp cât cureaua ține pantalonii fixați, bretelele nu mai au niciun rol și invers. E ca și cum ai purta cravată și papion în același timp.

Ce alte greșeli comune ai mai întâlnit?

Mai multe despre acest subiect vei găsi în materialul video Cum să-ți asortezi hainele.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *