BarberShop by Neagu Marius

Esti invitat luni 22 februarie, orele 19:00, in centrul orasului Bucuresti, la 3 minute de Piata Victoriei, pe strada Gheorghe Manu nr. 14 la deschiderea oficiala.

BarberShop By Neagu Marius este un concept de salon de infrumusetare destinat exclusiv barbatilor si are ca scop prestarea serviciilor de intretinere a parului si a barbii.

Domnii nu isi mai doresc sa mearga in saloane unisex care miros a chimicale de permanent si oja, ci isi doresc spatii special dedicate masculinitatii. BarberShop by Neagu Marius vine in intampinarea acestor nevoi ale barbatilor punandu-le la dispozitie un loc intim unde se pot relaxa in timp ce sunt serviti cu ceva de baut si au parte de o tunsoare facuta cu simt de raspundere.

Fondatorul frizeriei Neagu Marius a readus in frizerie culoarea timpurilor trecute cu ajutorul a doua scaune de frizerie vechi de 40 ani si a creat o atmosfera speciala prieteneasca in care se desfasoara activitatea pe parcursul zilei.

Conceptul BarberShop by Neagu Marius a pornit de la clasicul frizeriilor de alta data si a devenit in scurt timp un loc cool in care barbatii nu vin doar sa se tunda si sa fie aranjati ci si sa socializeze.

Atunci cand iesi din frizerie cu o tunsoare perfecta pentru fizionomia ta, nu te poti abtine sa nu fii mai indraznet. Asa ca data viitoare cand esti in Piata Victoriei opreste-te la BarberShop by Neagu Marius. O sa fii fericit ca ai facut-o!

Dress code: edgy style

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *