Haina maro și vesta Gilet

Povestea ținutei pe care o prezint astăzi, s-a întâmplat într-o zi foarte friguroasă în care am încercat combinații care să mă ajute să fac față temperaturilor scăzute. Astfel, am purtat haina maro și vesta Gilet. Vesta Gilet vine cu  cele două buzunare în față care îmi permit să duc lucruri mari și grele în momentele în care geanta nu o consider utilă.

Haina maro și vesta Gilet

Dacă te afli pentru prima dată aici, sunt o persoană căruia îi place să facă diverse combinați de texturi și de culori. Mai multe informații vei găsi în cel mai nouă carte de stil pentru bărbați.

Combinația dintre albastru și maro mi se pare genială și încerc să  profit de aceste nuanțe la fiecare ocazie. Dacă privim ținuta per ansamblu am trei nuanțe deschise: mov, portocaliu și albastru care sunt temperate de nuanțele de maro și verde. Poți renunța la o nuanță colorată și poți purta aproximativ aceași ținută fără nicio problemă. Sau o poți personaliza după bunul tău plac.

În ultima vreme, am schimbat banala, dar utila batistă de buzunar cu o pereche de mănuși maro care se integrează perfect la toate paltoanele sau sacourile pe care le am. Inspirația mi-a venit de la street style-urile din afara țării.

2
Haina maro și vesta Gilet

Haina, cămașa și pălăria sunt de la H&M.

Pantalonii de aici.

Cravata de aici.

Fotografii realizate de Aştilean Photography  noua “achiziţie” în echipa StilMasculin.

Alte ținute cu mine se pot vedea aici.

Păreri?

Related Posts

One thought on “Haina maro și vesta Gilet

  1. Ani spune:

    Care este numarul maxim de culori care pot fi folosite la o tinuta?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *