Ținutele De La Cocktail Business Networking

În 11 aprilie am fost partener la evenimentul Cocktail de Business Networking organizat de Bizz Club și Lorand Soares Szasz. La eveniment s-a făcut mult networking și am întâlnit spre surprinderea mea mulți cititori. Unul dintre ei era un bărbat în jur de 50 ani care a venit să-mi mulțumească pentru sfaturile pe care le ofer pe blog și din cartea de stil pe care a citit-o. În cadrul evenimentului am avut sarcina de a alege cel mai bine îmbrăcat bărbat al serii. Am fost o fază amuzantă pentru că am fost ales eu de câteva ori de către cei care nu mă cunosc. Am ales doi bărbați pentru că unul dintre ai a fost consiliat de către mine și mi s-a părut corect să aleg o persoană care nu a apelat la mine.

Ținutele de la Cocktail Business Networking

Alex
Alex
Bogdan ( Bărbatul Cu Papion)
Bogdan ( bărbatul cu papion)

În cadrul evenimentului a avut loc și o tombolă în cadrul căreia câștigătorul beneficiează de serviciile mele în valoare de 500 de Euro plus cartea „Ești ceea ce porți?” (revin cu fotografii)

Acest articol trebuia să fie unul de feedback al ținutelor. Am să mă rezum doar la greșelile întâlnite pentru a proteja identitatea persoanelor care au participat la eveniment.

Am întâlnit cămăși negre, sacouri mari și lungi, pantaloni mari și largi și câteva asortări total nepotrivite. Aceste detalii se pot foarte ușor adjusta pe corp la un croitor priceput. Chiar am observat pe cineva care purta sacou și avea gulerul ridicat de la cămașă. Pe mine mă depășește acest detaliu.

Mi-a plăcut că am observat în unele buzunare la sacouri batiste de buzunar.  Un detaliu care este foarte rar întâlnit la astfel de evenimente. Cel puțin majoritatea bărbaților au purtat un sacou.

Mai jos alte două ținute care mi-au plăcut.

4
5

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *