În cine să am încredere

De ceva vreme, mă simt vinovat să vă dau anumite explicații despre informațiile care sunt postate aici. Probabil voi face un manual de utilizare, dar asta rămâne de văzut.

În cine să am încredere?

Ca și orice site am cititori de toate vârstele și cu concepții diferite față de ceea ce se petrece în jurul lor. Din păcate, o parte, citesc superficial fără să aprofundeze de exemplu un articol. Mă simt vinovat de nașterea unei generații care  a început să se îmbrace corect și să renunțe la multe din obiceiurile proaste din punct de vedere vestimentar. Sunt bărbați care au apelat la mine fie pentru consultanță sau pentru cartea de stil și nu au fost dezamăgiți. Pe cealaltă parte, sunt acele persoane care nu mă cunosc, dar se pare că de fapt mă știu foarte bine, fără a sta măcar la o discuție.

Un client de al meu, îmi povestea că angajații lui, au făcut urât când au aflat că mă voi ocupa de imagina lui. Primul lucru a fost: „cine, ăla?” „nu ai văzut ce culori poartă și ce floare mare are în piept?”. Am fost judecat de acele persoane care nu mă știau în mod direct, dar nu arătau nici că ar cunoaște acest domeniu. La fel cum nici eu nu mă pricep în domeniul lor de activitate. Chiar dacă clientul a continuat colaborarea cu mine, angajații s-au legat de tot felul de detalii minore precum șosetele care nu se potrivesc cu pantofii și pantalonii și alte discuții inutile.

Partea pe care ei nu au văzut-o e că acest om a avut niște rezultate extraordinare, având în vedere că în prima fază a atras atenția asupra lui, doar prin hainele pe care le avea în garderobă, dar purtate sub o altă combinație. Am niște povești excelente pe care le voi publica pe parcurs.

Pitti Uomo 83
În cine să am încredere?

Felul în care mă îmbrac eu, a suferit transformări timp de 5 ani. E un stil studiat, cizelat, care s-a format după multe rateuri pentru că nu era nimeni care să mă îndrume în afară de internet. Astfel, nu încerca să îmi schimbi felul în care mă îmbrac deoarece nu ai șanse. Fiecare element vestimentar pe care îl port, îi cunosc potențialul de asortate și versatilitatea aproape în totalitate. Am menționat în totalitate pentru că îmi place să descopăr lucruri noi și să-mi depășesc granițele.

Parcă săptămâna trecută, am primit câteva comentarii legate de asortarea cravatei la cămașă. Chiar dacă combinația a fost făcută intenționat de mine, acele persoane au spus că nu se potrivește. Dar au uitat să spună că e părerea lor. De fapt, să accentueze că ei nu ar purta așa ceva niciodată și în opinia lor nu s-ar risca să poarte așa ceva. Aceste comentarii sunt lăsate pentru a-mi insulta toată munca pe care am depus-o în acești ani pentru TINE. Dacă e să trag linie la timpul pe care l-am sacrificat versus perioada pe care mi-o petrec cu ieșitul în oraș sau cu familia nu știu câte persoane ar fi dispuse să facă acest lucru.

Cel care citește articole de pe acest blog trebuie să înțeleagă niște lucruri foarte simple. Își extrage, doar ceea ce crede că i se potrivește. Toate informațiile sunt puse pe baza cunoștințelor și a experienței.  Unde nu înțelege pune întrebări aici sau altor persoane avizate. Nu celor care doar au impresia că știu acest domeniu. Pentru a fi și mai clar. Eu studiez acest domeniu vestimentar de peste 5 ani. La fel cum te ești bun în domeniul tău, la fel îmi place să cred că sunt și eu, dar la specialitatea mea.

Dacă ești specialist în mecanică, Pr, Hr sau orice alt domeniu care este diferit față de al meu, îmi țin gura. Gândesc, rumeg informația, dar nu uit că cel din fața mea își cunoaște domeniul lui de activitate mai bine decât l-aș putea cunoaște. Prin faptul că citești ocazional câte un articol de stil, nu te poți compara cu mine care citesc mult mai mult, dar o fac zilnic. Prețul pe care îl plătesc e cu timpul cu care ar trebui să îl petrec cu familia. NU le știu pe toate, dar învăț câte ceva nou în fiecare zi.

Silviu de la IqFashion are pus pe blog-ul lui „Learning how to dress is a visual discipline.” Nu toate fotografiile pe care le pune sunt pe placul lui, dar au elemente care îți atrag atenția. Este imposibil să faci o ținută „perfectă” și toată lumea să o aprobe pentru că fiecare are o diferită viziune care nu este un lucru neapărat rău. Când vezi o ținută îți extragi ceva ce îți place, aplici și mergi mai departe.

Lumea caută argumente pentru fiecare lucru pe care îl scriu pe blog și ei nu sunt de acord. Am să spun cele mai folosite replici: „te tot contrazici” sau „o ții doar pe a ta”. Ele se folosesc de persoanele în cauză atunci când nu au niciun argument.

Cea mai tare mi se pare atunci când sunt etichetat fără ca lumea să mă cunoască. Dacă ai ceva să îmi comunici, stabilește o întâlnire cu mine sau oprește-mă când mă vezi pe stradă. Spune-mi că sunt nasol acolo, nu pe la spate sau pe internet.

A scris Cezar un articol despre masculinitate versus clovnerie. Ce s-au mai bucurat „fanii” mei. Cred că râdeau în sinea lor și își spuneau ce i-a facut-o Cezar. Pentru cei care nu-l cunosc pe Cezar, scrie articole cu multe subtilități, trebuie doar să fi puțin atent să îți dai seama despre ce este vorba. Cezar nu ar fi acceptat să îmi scrie cuvântul înainte la carte, dacă nu ar fi avut încredere în mine. Eu cu Cezar ne știm de ceva vreme și cu oricine am purtat discuții despre stilul vestimentar am spus că în opinia mea, el este cel mai bun din România. Acel articol nu îmi era adresat mie! Îl puteți întreba personal.

Încurajez bărbații să poarte culoare, dar mai ales atunci când și-au stabilit problemele din bucătăria internă pentru a trece de diverse prejudecăți cum ar fi că bărbații care poartă culoare sunt gay.

Ce ți se poate întâmpla dacă porți o cămașă, cravată, curea, batistă de buzunar sau pantaloni colorați și restul ținutei e în tonuri neutre?

După ce ai niște cunoștinte, ești sigur pe tine și ai atitudinea necesară poți experimenta cu combinații de diverse nuanțe. Și asta e așa de greu de înțeles?

Am ajuns la partea preferată.

Că eu promovez prostul gust și alte lucruri similare. Legat de ținutele mele că eu „le consider un standard și că așa ar trebui să se îmbrace toți bărbații”. Vreau să îmi dovedești când am spus eu că toată lumea trebuie să se îmbrace ca și mine? O vreau de la tine, cel care caută doar punctele slabe la acest blog. Asta au înțeles și angajații acelui client. Fiecare client pe care l-am consiliat l-am ajutat să își găsească propriul său stil, nicidecum să fac o copie de a mea. Același lucru se întâmplă cu orice persoană care apelează la serviciile mele.

Aș completa cu cei care mă întreabă: „ce se poartă în acest an?”, „care sunt trendurile?”, „ce este acum la moda?”, bla bla.

Răspunsul l-a dat chiar Alex Remus. În acest an, la fel ca și în orice alt an se poartă: HAINELE. StilMasculin.ro niciodată nu a scris articole despre ce este la modă, care sunt tendințele pentru că țin prea mult la buzunarul tău. NU aș vrea să îți schimbi garderoba ta o dată sau de două ori pe an în funcție de ceea ce dictează moda. Vreau să te învăț să ai coloană vertebrală.

Dragul meu cititor fie că mă placi sau nu, alege soluția pe care o consideri cea mai bună. Sau dacă ești pus doar pe ceartă, acest blog nu este pentru tine este mai simplu să nu-l citești și să nu te mai încarci negativ cu ținutele mele sau pentru că sunt împotriva șosetelor albe.

sursa foto

Related Posts

30 thoughts on “În cine să am încredere?

 1. Alex spune:

  Bună, poți să ai încredere că orice faci nu vei mulțumi pe toată lumea și poți să ai încredere că site-ul tău chiar ajută destui bărbați de pe meleagurile astea mioritice. Chiar dacă unele ținute sunt puțin colorate sau exotice, să știi că sunt preferabil de văzut pentru ochi, decât adidași și eternul trening cu logo pe el …
  Numai bine.

 2. Adrian spune:

  Asta vroiam sa mentionez si eu de ceva vreme. Laci nu te obliga sa ii copii stilul!!! Sincer nici mie nu imi plac unele asortari sau mai stiu eu ce de pe acest site, dar aleg ceea ce imi place si incerc sa introduc in vestimentatia de zi cu zi. Pe mine ma ajutat foarte mult, e singurul blog legat de stil pe care intru in fiecare zi.
  Pentru Laci tine-o tot asa, iar pentru ceilalti sortati si creati-va propiul stil nu copiati!!!

 3. Cam exagerat articolul postat de Cezar , deasemenea si comentariile cititorilor…
  Sincer sa fiu , si mie mi se pare cateodata ca folosesti prea multe culori , dar ai multe tinute foarte frumoase… oricum stiu ca tu nu ne indemni sa iti copiem tinutele ..ci sa ne cream un stil personal , sa ne insipram , sa invatam reguli de stil ,pe asta se bazeaza acest site .
  Revenind la articolul domnului Cezar , si aici ma leg de pozele postat in acel articol. Un tanar de 19-20 de ani care inca este la liceu,facultate, iese in club iese la o terasa cu prietenii , la o cafea nu ar putea purta acele tinute pe care dansul pe promoveaza.

 4. ovidiu b spune:

  Zi-le Laci!!!

  Am citit si eu comentariile de la articolul lui Cezar .. nu le pune la suflet.

  Romanii sunt in mare parte niste animale proaste si needucate cand vine vorba de a-si da cu parerea pe internet.

  Citeste comentarii pe youtube, sport.ro, voyo.ro, ziare romanesti online, etc. Mai mult de jumatate sunt injurii si batjocora. E felul lor de a-si arata frustrarile din spatele unei identitati fictive.

  Citeste in schimb comentarii la articole/clipuri straine … comentarii elaborate cu pareri argumentate si limbaj civilizat ;oameni care sunt in stare sa aprecieze continut gratuit si care prefera sa multumeasca pt asta decat sa caute greselile.

 5. articole ca asta nu au ce cauta pe stilmasculin. eu cerd ca arata doar o frustrare si nu e cazul. eu iti spun si in fata ca gresesti, dar in fata pe net. pentru ca nu vad altfel cum, pentru ca nu am de ce sa o fac altfel si pentru ca sunt la sute de km distanta. si nu LN (numele adevarat) greseste, ci Laci greseste, acel Laci care este vizibil pe stilmasculin. doar ceea ce lasi tu sa se vada din Laci e contrazis in comentariile de pe blog si nu LN ca om. nu tin sa spun ca gresesti in alegerea tinutelor (ca habar nu am cine esti si cum te imbraci), dar gresesti uneori cind generalizezi. mai gresesi cand nu iei in calcul mai multe aspecte (nu am citit in articole sa tii cont de faptul ca multi se imbraca pentru un serviciu la care stau pe scaun 8-10 ore si tinuta poate fi afectata sau poate nu este vizibila, sau ca omul mai merge si la un tenis de exemplu si in afara de sosete gri sau albe chiar nu am ce sa port). mai gresesti si cand iti sacrifici familia, dar asta e din alt film. :)
  mai spui ca iti vezi de treaba ta si nu dai sfaturi in alte domenii, dar see you acest articol arati ca nu iti vezi de ale tale. cui ai scris de fapt acest articol si ce crezi ca o sa obtii see you el? nimic cred eu.
  am postat si pe domni de romania ca si acolo e o prostie de articol. cred ca doar mi-am pierdut timpul, atat see you cititul cat si see you comentariile mele.

  1. Gabriel spune:

   din graba, am postat folosind comentul de FB si mi-a inlocuit cuvantul „cu” prin „see you”. va rog sa cititi in consecinta.

  2. In primul rand vorbeste doar pe o singura limba daca te crezi destept. Esti roman, deci vorbeste, scrie si citeste romaneste.

   1. Gabriel spune:

    cu cine vorbeai? ai citit ce am scris mai sus? facebook inlocuieste automat cuvinte romanesti prin expresii in engleza (mai exact cuvantul cu a fost inlocuit fara voia mea cu see you). intrucat ai raspuns exact la comentariul meu de clarificare, da, acum ma cred destept. :) comentariul meu nu avea nici o treaba cu desteptaciunea. era o opinie personala la acest articol.

 6. lucian sava spune:

  mie imi place acest site, ma bucur foarte mult ca exista. e de datoria mea sa filtrez informatiile, sa-mi iau ce-am nevoie si sa las altuia ce nu-mi trebuie, la nivel informational. ii incurajez pe cei ce au nevoie de consilier si se afla in preajma lui, sa apeleze la el, daca au aceasta posibilitate. Laci da sfaturi oneste, cred ca asta apreciez cel mai mult pe acest site. in rest, numai de bine!

 7. MyVibe spune:

  Aici nu e vorba daca te plac sau nu te plac, ca imi place ce zici sau nu. Sincer sa fiu sunt fixat pe un anumit drum si chiar daca o sa te cunosc in realitate si o sa ma atraga personalitatea ta, tot nu o sa te am la suflet prin simplul fapt ca ai o nationalitate diferita. Prin asta vreau doar sa demonstrez ca nu conteaza ce cred despre tine, ci pe mine ma intereseaza doar sa primesc informatia corecta pe care o oferi tu. Ceea ce cred restul persoanelor despre tine, in afara de familie si prieteni, nu cred ca ar conta asa mult deoarece nu esti o persoana publica deocamdata. Nu esti vedeta astfel incat sa conteze ce zic anumite persoane. De unde sti ca unele persoane din cele rau intentionate nu s-au adunat contra ta la cererea cuiva din breasla? Te intrebi ce ar avea cu tine ? Pai eu vad astfel lucrurile: site-ul a crescut, numarul de cititori este mai mare, ai mai multi clienti, ai parte de invitatii la evenimente la care acum ceva timp doar visai. Cum ai ajuns aici? Pentru ca ai muncit. Si pentru asta vreau sa primesti sincerele mele felicitari! Spor in continuare, eu astept cat mai multe articole noi pentru a cunoaste noi lucruri, si ma opresc aici deoarece am scris destul de mult deja.
  Respectele mele.

 8. Tudor spune:

  Chiar azi am primit un mail de la Zarnescu, vorbea despre noul sport in Romania: datul cu parerea.Frumos, dintr-un scaun, cu floriclele in gura, si cu un ton formulat pe un asa zis fond de experienta.

  Chiar ii rog pe cei carora nu le place ceea ce faci tu sa se dezaboneze de la newsletter.

  Intr-o mica masura stiu ce ti se intampla.

  Dupa ce am dat de site-ul tau si am experimentat cateva adaosuri de culori la tinutele mele prin intermediul sosetelor sau al cravatelor/papioanelor hopa si prietenii mei,, cum sa porti asa ceva?” ,, da tu nu stii ca la pantofi se poarta sosete negre?”

  Le-am explicat ironic ca nu, nu stiu.Cred ca nici nu s-au prins de ironia mea.

  Continua-ti treaba Laci.O faci minunat!

 9. Ce nu înţeleg unii care iau contact cu site-uri precum acesta, este că articolele scrise de autorul în cauză au scop pur informativ. Iar informaţia necesită procesare. Ceea ce înseamnă că este de datoria ta ca cititor să o preiei aşa cum îţi este servită, să o procesezi şi să constaţi dacă-ţi este de folos. Apoi, ai două variante: ori o reţii şi o pui în practică, ori o uiţi. Eventual eşti şi recunoscător că-ţi este oferită gratis. Dacă nu înţelegi, întrebi. Dar nu blamezi, nu jigneşti autorul pentru ceva ce nu ţi-a satisfăcut ţie aşteptările, pentru că nimeni nu ţi-e dator cu nimic.
  La fel şi în cazul oferirii de imagini cu ţinute personale ale autorului. Scopul este de a inspira.
  Asta numesc eu civilizaţie.

 10. Dan Nedan spune:

  bafta omule! mergi inainte.
  parca prea pui la suflet toate comenturile. nu e cazul.
  cineva zicea ca daca incerci sa satisfaci pe toata lumea, in mod sigur vei the gres.
  cred totusi ca ai prea multe frustrari si nu e cazul, chiar nu e cazul.
  omul vorbeste, pentru ca de aia e om. trebuie sa intelegi ca tu ai treaba ta si omul o are pe a lui. nu intotdeauna treaba ta e si treaba lui.
  e o metafora, sper sa se prinda unii…

  1. Laci Nagy spune:

   Nu pun la suflet dupa atatia ani de activitate. Problema este ca ei inteleg mesajul exact pe invers.

 11. Mihăiță Pădurariu spune:

  E greu să mulțumești pe toată lumea, dar este mult mai greu să înțeleagă că de fapt tu nu urmărești asta.

 12. TheGuy spune:

  Cred ca ti-ai dat seama pana acum ca nu ii poti multumi pe toti. Nici mie nu-mi place chiar tot ce prezinti tu, dar asta nu-nseamna ca ce faci nu e senzational intr-o tara in care barbatii inca mai poarta trening la promenada.

 13. A.Mihai spune:

  Eu cred ca articolul asta este 100% justificat. Am citit articolul lui Cezar si comentariile si am ramas putin socat. Deodata Laci a ajuns sa fie numit (de niste inculti) drept acest ciudat care se imbraca prea colorat si prea feminin pentru un barbat. Am impresia ca oamenii astia sufera de amnezie sau ceva. In primul rand nu e nimic in neregula cu stilul promovat de Laci; toate tinutele prezentate sunt impecabile, nu sunt nicidecum exagerate si merita tot respectul. In al doilea rand cred ca multi nu realizeaza ca daca nu era Laci toate discutiile astea referitoare la stilul vestimentar barbatesc nici nu ar fi avut loc. Probabil multi s-ar fi imbracat si in ziua de azi in hanorac si adidasi de alergat daca nu ar fi auzit de stilmasculin.ro. Acum 2-3 ani nu exista absolut nicio alta sursa de informare despre stilul vestimentar barbatesc.
  Acum eu nu neg ca in Romania exista un nivel destul de mare de „clovnerie” si „cocalareala” dar cu siguranta Stilmasculin nu e un site ce promoveaza asa ceva. Si cand spuneti ca articolul asta nu e decat o frustrare si ca nu isi are locul cred ca nu faceti altceva decat sa rasucici si mai mult cutitul in rana. Chiar nu imi dau seama de unde au aparut asa peste noapte toti „expertii” astia in stil vestimentar. Asta e exemplul perfect de cainele care musca mana care l-a hranit. Dupa atata efort, atatea sfaturi, atatea proiecte si colaborari din care am avut numai de invatat s-a trezit spiritul ala de romanas expert in toate si au iesit la iveala criticii.
  Eu sunt de parere ca cine vrea sa urmareasca in continuare acest site va continua sa faca asta, atunci cand e nevoie informatia trebuie filtrata pt ca dupa cum a mentionat si Laci nu toate sfaturile se potrivesc oricui. Iar toti acesti critici pot sa se agite cat vor ca pana la urma nu sunt decat vorbe in vant aceste opinii fara justificare.

 14. Victor Pop spune:

  Laci, un citat pentru tine: "Opinions are like asses: everybody has one" :)

  Nu are niciun sens sa te consumi pentru feedback-ul negativ, mai ales atunci cand se vede clar ca e facut see you rea-intentie. Ignora-i si mergi mai departe.

  Eu, de exemplu, nici nu imi prea pierd timpul citind comentariile de la articole, decat daca am ceva nelamuriri. Dar am invatat pe propria piele (in domeniul meu) ca multi din cei care comenteaza sunt total pe dinafara subiectului discutat in articol :)

  Multa bafta!

  1. Laci Nagy spune:

   Bun citat. Merci ca l-ai pus aici. :)

 15. Frantz spune:

  @Laci
  Nu contest priceperea ta in ceea ce faci si daca nu munceai sau nu aveai know-how-ul, nu ajungeai unde esti acum. Nu-ti contest munca si bunele intentii, caci te adresezi celor care vor cu adevarat sa asimileze ce li se potriveste din ce scrii, cei pentru care faci asta.
  Acum, ca vine vorba de mine, este o parere proprie, nu un adevar, inclin spre stilul promovat de Cezar. Nu vorbesc de hainele scortoase si rigide, ca multi nu avem unde sa ne ducem asa, ci de discretie, sobrietate, sa-i zic stilul british.
  Pentru restul, care preferă sa se imbrace ceva mai colorat, go ahead, succes in transformarea voastra.
  Felicitari, Laci și chiar nu am intentia de a fi troll pe site-ul asta si contestandu-ti munca.

 16. Dan Penciu spune:

  Laci, este treaba fiecaruia sa ia ceea ce I se potriveste din ceea ce ne dai tu. Tu ai stilul tau si nu il impui nimanui. Multumim pentru munca depusa si mergi inainte! Te citesc see you aceeasi placere see you care il citesc si pe Cezar. Amandoi faceti lucruri minunate ai avem nevoie de mai multi ca voi!

  1. Laci Nagy spune:

   La inceput am crezut ca e logic ca fiecare sa isi extraga doar ceea ce i se potriveste. Se pare ca m-am inselat.

 17. Laci faci o treaba foarte buna in domeniul tau… Si ma bucur pentru tine ca ajuti oameni sa isi gaseasca propriu lorl stil. Iti dau dreptate unele persoane nustie sa aprecieze acest lucru foarte important… Tineo tot asa. Multa bafta in continuare Laci.

 18. Alex spune:

  poti sa stai linistit ca ii un seit de calitate mie mi-a deschis o perspectiva mai larga de a privi lucrurile in materie de sti acuzatile care tii se aduc sunt imbecile parerea mea pentru ca tu dai un exemplu de curaj prin a ne invata sa purtam si altceva inafara de aceiasi monotonie de marori bleomain si negru oameni care stiu sa poarte culorile si sa le luna intr-o gama buna cu gust sunt oameni curajosi si stiu cum sa se afirme si sa arate ca au un cuvant de spus. Asa ca stai linistit si scrie in contunuare pentru ca stii ce faci in domeniul tau, mult succes in continuare.

 19. Laci, respect pentru ceeace faci , ceeace scrii . Te-am vazut de multe ori prin oras,,and you definitely stand out from the crowd … si asta vreau si eu , sa ies din mediocritate….sunt multe bete in roate,cum ar fi bugetul , si nici nu prea sunt sigur pe mine. Nu am cunostiinte care se imbraca bine si cu care as putea iesi sa isi dea cu parerea la cumparaturi . Iti voi comanda si eu cartea in curand .

 20. Marius Amir spune:

  Frumos spus! Felicitari pentru pozitia luata!

 21. AdrianB spune:

  Pacat ca unii n-au inteles ideea unui astfel de site, macar daca n-ar face pe desteptii, pentru ca ne dezgusta de multe ori cu unele comentarii complet deplasate.
  Il citesc si eu demult si pe Cezar, am invatat lucruri esentiale de la el, dupa articolele tale am prins curaj sa port sosete portocalii sau turcoaz, doua batiste la sacou sau sa-mi deschid nasturii de la manseta camasii de sub sacou, am invatat si de la Dan Trepanier sau de pe GQ, insa este foarte simplu dragi experti, selectati ce vi se potriveste.
  Nu va plac pantofii verzi ai lui Laci pentru ca sunt double strap monk, e parerea voastra si daca voi nu i-ati purta va inteleg, la blugi prespalati poate ca nu sunt alegerea cea mai inspirata.
  Sunt curios daca dupa acest articol se va observa vreo diferenta, ma cam indoiesc.
  Oricum Laci, keep up the good work ! E chiar de apreciat abundenta articolelor.

 22. Eu sunt femeie si citesc blogul tau ! Cred ca nu ar trebui sa te justifici in fata nimănui pentru ca din fericire suntem toți diferiti si fiecare gândește si de comporta cum crede de cuviinta!eu una cred ca faci o treaba foarte buna si bărbații care vor sa ia exemple din ceea ce le oferi bine, iar care nu vor tot bine . Nici mie nu imi plăcea sa știu ca sunt judecată de anumite persoane care nici măcar bu ma cunosc , dar niciodată cei de la care ai ce învață nu vor face acest lucru ! Iti doresc cat mai mult succes !

 23. Victor Dumitrescu spune:

  Bravo Laci !!!!!!!

 24. romeo spune:

  Foarte frumos! Mai explicit de atat nici ca puteai fi! Eu,de la sfaturile tale,iau exact ceea ce mi se potriveste! Poate unele lucruri nu-mi plac dar asta nu inseamna ca trebuie sa arunc in tine cu noroi.
  Ps: ti-am trimis un mesaj despre un sacou si o cravata,am atasat si doua poze.daca ai placerea sa arunci o privire si sa-mi dai un raspuns ti-as fi recunoscator.toate bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *