Tinute Business-Casual
Am pregătit câteva idei de ținute business – casual doarece lucrurile evoluează foarte mult, intrăm în contact cu multe persoane și avem oportunități aproape la fiecare pas. Sunt multe evenimente de networking la care ne putem intersecta cu potențiali clienți sau parteneri. Pe lângă multe calități pe care le ai, trebuie să fi atent și la felul în care te îmbraci. Un dress code universal pentru astfel de situații este business-casual care oferă o ținută profesionistă, dar și relaxantă în același timp. Pentru a simplifica lucrurile două dintre piesele de bază pe care trebuie să le ai sunt sacoul și cămașa. Dacă nu ai un sacou poți începe cu unul gri sau bleumarin și cu o cămașa albă. În mod intenționat am evitat sacoul negru care este nepotrivit pentru codul vestimentar business.

4 idei de ținute business-casual

Tinuta 1 – Costumul cadrilat și maleta roșie

Vivo Stilmasculin Bigotti
idei de ținute business-casual

Este ținuta ideală din mai multe puncte de  vedere. În primul rând e pentru cei care nu agreează idea de a purta cămașă sau cămașă și cravată. În al doilea rând este pentru cei care vor o pată de culoare.  În al treilea rând este o combinație care merge mai degrabă în sezonul de toamnă-iarnă. La finalul evenimentului dacă dorești poți renunța la sacou pentru a sta mai relaxat. Am ales această variantă colorată pentru persoanele îndrăznețe care vor să se afirme prin stilul lor vestimentar.

Dacă te uiți mai atent vei observa că maleta se asortează cu imprimeul costumului. Din punct de vedere al pantofilor poți alege maro sau negru. Iar ca accesorii poți alege ceas și sau batistă de buzunar.

Tinuta 2 – sacoul cadrilat, vesta, cravata și cămașa cu imprimeu

Vivo Cluj Stilmasculin Bigotti
idei de ținute business-casual

Am mers într-o zonă mai casual datorită pieselor cu imprimeu. Ținuta este recomandată persoanelor mai îndrăznețe. Pentru a duce ținuta în zona mai business poți schimba sacoul cu unul uni pe bleumarin.  Citește mai departe despre ținute business – casual pe blog-ul VIVO! Cluj Napoca.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *