O Metodă De A Ține Cămașa În Pantaloni

Apreciez de fiecare dată când sunt persoane care se gândesc cum să ne ușureze viața precum să putem ține cămașa în pantaloni. Aici nu intră, în discuție, papioanele și cravatele gata legate, batistele de buzunar cusute de sacou etc. și ar trebui să stai și tu departe de ele. Cu puțin exercițiu se poate învăța foarte ușor atât la cravată precum și la papion

O metodă de a ține cămașa în pantaloni

O altă problemă des întâlnită este purtatul cămășii pe afară. Aici nu se iau în considerare persoanele care o fac în mod intenționat. De a lungul timpului fiecare și-a găsit o metodă sau un accesoriu care să mențină cămașa în pantaloni. Sau nu. Am descoperit recent o altă metodă pe care vreo să ți-o arăt. De fapt, nu e o tehnică specială, e mai degrabă o cămașă modificată. 

Brand-ul de lenjerie Tommy John a lansat cămașa, după 6 ani de teste, care rămâne în pantaloni. Din punct de vedere al specificaților tehnice au folosit ca material bumbac luxe care este o combinație dintre bumbac și poliester. Un material care nu se șifonează după purtare. Să nu o confundăm cu o cămașă non iron. În zona subrațului ai o libertate mare de mișcare fără să simți disconfort iar gulerul este unul cu memorie care își menține forma. Dar partea cea mai interesantă din această cămașă o reprezintă elasticul introdus în partea de jos a cămășii care o menține în zona șoldului. Poți să faci orice fel de mișcări bruște deoarece cămașa va sta la locul ei.

Momentan cămașa se găsește pe două croiuri adică slim și clasic și e disponibilă în nuanțele de alb și albastru deschis. Iar ca și compoziție a materialului conține 72% bumbac, 23% Nylon și 5% Spandex

Deci, ce părere ai despre această metodă de a ține cămașa în pantaloni? Merită o astfel de investiție?

sursa foto

2 thoughts on “O metodă de a ține cămașa în pantaloni

  1. Nick spune:

    Salut.
    Pe mine ma intereseaza in mod deosebit un alt aspect: cum rezolvam problema gulerului slab, care sta labartat daca deschei mai mult de un nasture la camasa? Am intalnit problema asta la camasi de toate tipurile, ieftine sau scumpe, de calitate sau nu. Nu toate au balene detasabile, si chiar daca ar avea, niste balene metalice nu rezolva problema satisfacator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *