ponturi de shopping

Am dat o tură în VIVO! Cluj-Napoca pentru a observa noile colecții de toamnă-iarnă și vreau să îți ofer câteva ponturi de shopping. Prima oprire am făcut-o la Topsellers. E un magazin la care ar trebui să treci periodic deoarece primesc des marfă nouă și versatilă. De această dată am găsit piese „workwear” inspirate din hainele de lucru ale muncitorilor. Ceva similar cu salopeta. Înainte să mă judeci jeanșii sau blugii cum se zice pe la noi au fost tot haine de lucru și în momentul actual este materialul care se regăsește aproape în fiecare garderobă masculină sau feminină.

Ponturi de shopping pe care trebuie să le pui în practică

Revenind la piesele workwear acestea sunt potrivite pentru adepții stilului casual, dar și pentru sfârșit de săptămână. În plus, ele vor atrage atenția deoarece bărbații nu sunt obișnuiți să poarte așa ceva și vin cu un plus de masculinitate. 

Modelele variază în funcție de personalitate. În exemplul de mai jos ai două nuanțe de bej. În partea stânga ai buzunar cu clapă tip burduf iar în partea dreapta ai un buzunar care vine în interiorul materialului. Dacă în stânga avem un guler pe care îl putem ridica când plouă sau când bate vântul în partea dreaptă avem un material elastic de tip bomber potrivit pentru temperaturi prietenoase.

Citește articolul mai departe pe blog-ul VIVO! Cluj-Napoca.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *