sacoul cadrilat

Smuggler București mi-a lansat a doua provocare de a crea două ținute în jurul unei piese vestimentare. Dacă săptămâna trecută a trebuit să creez ținutele în jurul hainei de iarnă impermeabile, acum este momentul sacoului cadrilat.

Ținutele le-am făcut în viziunea mea și, bineînțeles, ești liber să adaugi sau să elimini orice piesă vestimentară. Din experiența pe care am acumulat-o până acum, termenul de ținută perfectă nu există. Fiecare cititor vede ținuta prin propriul său filtru datorită nivelului de cunoștințe acumulate. Astfel,  știe ce poate modifica pentru ca o anumită combinație să fie purtabilă pentru el.  Pe scurt, e imposibil ca toți cititorii care văd ținutele de mai jos să nu facă mici modificări.

Mai jos vei putea urmări cum să introduci sacoul cadrilat în momentele smart casual sau casual.

Cum să porți sacoul cadrilat la ținutele smart casual

Tinuta smart casual de la Smuggler Bucuresti
Sacoul cadrilat purtat la ținutele smart casual

Ținuta a fost în așa fel concepută pentru a scoate în evidență sacoul. Dacă ar fi fost să păstrez ținuta în același ton puteam opta pentru o cămașă gri, pulover negru și pantaloni gri. Având în vedere că sacoul este cadrilat, l-aș recomanda pentru casual friday sau pentru situații mai speciale. Carourile, cu siguranță, te vor scoate în evidență. O altă alegere pentru fular ar fi fost negru sau bordo. Totul depinde de gusturi.

Articolele vestimentare pe care le-am folosit sunt următoarele:

Pantofi piele naturală SELECTED Homme 400 Lei

Pantaloni Jack & Jones Premium 185 Lei

Cămaşă bumbac Jack & Jones 135 Lei

Pulover bumbac australian SELECTED Homme 120 Lei

Sacou cadrilat SELECTED Homme 360 Lei

Fular lână miel SELECTED Homme 50 Lei

Am ales ca pată de culoare puloverul și dacă dorești un efect amplificat accesorizează sacoul cu o batistă de buzunar colorată. Sacoul cadrilat îți va oferi, din punct de vedere vizual, câteva kilograme în plus. Dacă ai prea multe kilograme plus burtă, nu cred că îți dorești să pari mai gras.

Cum să porți sacoul la ținutele casual

Tinuta casual de la Smuggler Bucuresti
Sacoul cadrilat purtat la ținutele smart casual

În această fotografie se poate observa că de fapt sacoul face parte dintr-un costum cadrilat. Astfel, am renunțat la pantaloni pentru combinația anterioară de a păstra ținuta în zona smart casual. Am încercat să păstrez aceași familie de culori prin intermediul costumului, cardiganului și al tricoului henley. La ghete am ales această nuanță pentru că maroul este considerat casual iar negrul formal.

Articolele vestimentare pe care le-am folosit sunt următoarele:

Ghete din piele SELECTED Homme 675 Lei

Sacoul cadrilat SELECTED Homme 360 Lei

Pantaloni  SELECTED Homme 185 Lei

Tricou henley mânecă lungă bumbac SELECTED Homme 95 Lei

Cardigan bumbac și lână Jack & Jones 135 Lei

Vestă matlasată SELECTED Homme 220 Lei

Căciulă lână miel SELECTED Homme 50 Lei

Artificiul de stil care stă la baza acestei ținute se numește layering. Layering înseamnă suprapunerea de mai multe articole vestimentare în funcție de culoare, material, stil și/sau textură. De regulă se începe cu articolul cel mai subțire – în cazul de față tricoul henley – și se termină cu articolul cel mai gros, vesta matlasată. Ținuta este suficient de călduroasă pentru a renunța la haina de iarnă.

Îmi plac în mod special două articole vestimentare din această ținută. Cardiganul care are puncte colorate în material, și când vremea devine urâtă afară te poți folosi de gluga din dotare. Al doilea articol este căciula care se aseamănă în aspect cu tweed-ul donegal.

Smuggler București te provoacă la creativitate. Astfel, încearcă să îți faci o ținută nouă în fiecare zi, combinând cu gust hainele din garderoba ta!

Ținutele sau produsele de mai sus se pot găsi la:

1. Smuggler Bucuresti  ; locație: C.Dorobanților nr. 16, București ( lângă ASE), 0747 120 044, Instagram: @smugglershop

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.