Inspirație de revelion

Inspirația de revelion un adevărat haos pentru bărbații care pun accent pe petrecerea dintre ani. Majoritatea locațiilor vin cu multe propuneri din ce în ce mai interesante. Ca petreceri de revelion ai de ales între: cele tematice (club sau între prieteni), între prieteni, în club sau masa la restaurant. Aici bineînțeles depinde și de locație.

Inspirația de revelion

Față de materialele din trecut am ales să fac ceva mai diferit având în vedere că sunt bărbați care au stil personal consacrat.

 1. Pentru momente casual la o cabană sau o petrecere la cineva acasă
Inspirația de revelion
Inspirația de revelion

Această ținută este pentru momentele lejere unde nu ai dress code impus și nici locația nu o cere. Acest lucru se poate întâmpla la cineva acasă sau la o cabană. Când te întâlnești cu prietenii mi se pare un prilej bun să fi relaxat din punct de vedere al vestimentației.

Avem pantalonii gri din lână care sunt formali și te vor salva atât în momentele casual, dar și cele care cer un minin de ținută formală. Helanca e potrivită în mai multe situații. Și dacă tot e sezonul care necesită să ne protejăm gâtul am ales să-i dam o pauză cămășii care este prezentă în fiecare ținută pe care o purtăm.

Ghetele pot fi purtate în mai multe situații. Modelul de mai sus este la granița dintre formal și casual. Nuanța este una permisibilă pe care o poți o asorta la majoritatea nuanțelor. Excepția este negrul.

Jacheta casual are mai patru nasturi și guler tunică. Chiar dacă nu îți protejează gâtul când temperaturile sunt foarte scăzute te poți folosi de fular care vine și ca o pată de culoare și dă viață ținutei. În plus, jacheta se poate accesoriza cu ajutorul unei batiste de buzunar.

2. “Black tie”

Inspirația de revelion
Inspirația de revelion

Ținuta de mai sus este o variantă personalizată pentru Black Tie și aș vedea-o purtată mai mult de artiști sau de persoanele care au un stil personal. Față de black tie-ul clasic am modificat câteva lucruri. Am păstrat costumul negru pentru a fi cât mai aproape de cerințe. Dar în schimb am ales o cămașă albă simplă, ghete negre și am înlocuit cravata cu papionul.

3. “Semi elegant”

dav
Inspirația de revelion

Această ținută aș recomanda-o persoanelor care își doresc să fie lejere și nu foarte elegant îmbrăcate. Lejeritatea se poate observa prin renunțarea la cravată și lăsarea celor 2 nasturi descheiați de la cămașă, pantalonii care sunt de o nuanță diferită față de sacou, dar și ghetele. În funcție de modelul de ghete ales poate transforma ținuta într-una casual sau elegantă. De ex o pereche foarte casual de ghete nu s-ar putea la acest gen de sacou.

Ținutele sau produsele de mai sus se pot găsi la:

1. Smuggler Bucuresti  ; locație: C.Dororbanților nr. 16, București ( lângă ASE), 0747 120 044

sursa foto

Related Posts

2 thoughts on “Inspirația de revelion

 1. Erori spune:

  Parcurgând acest articol, am observat câteva chestiuni pe care le găsesc nepotrivite.

  1. Nu mi se pare în regulă asocierea unei malete, care prin construcția ei are un material suplimentar (N.B, uneori chiar îndoit în două) în jurul gâtului, cu un fular. O astfel de împreunare duce doar la inutilitatea fularului și chiar un disconfort în măsura în care accesoriul ar fi purtat peste un material gros la nivelul gâtului.

  2. Nu știu în ce măsură ar fi bine să existe ghetele din ținuta 2. Sunt negre, ceea ce exprimă formalism. Dar au cataramă, ceea ce denotă un stil mai casual. Asocierea dintre cele două elemente îmi pare un oximoron. Oricum, cu siguranță nu cred că ar trebui asociate unui tuxedo (reverele și croiul îmi indică o astfel de haină). În plus, din câte îmi aduc aminte, este un „must” asocierea unei batiste de buzunar la un black-tie, or, din moment de există în ținuta de mai jos, nu-mi explic de ce lipsește aici.

  2. Ghetele din a doua ținută sunt „un fel de două feluri”, aduc a Chelsea Boots, dar, în locul benzii elastice, au un fermoar pe interior. Trecând peste această deficiență, asocierea lor cu un tuxedo mi se pare nepotrivită. Din nou, un element casual asociat cu ceea ce se vrea a fi una dintre cele mai elegante piese vestimentare masculine (cred că puțin mai lipsește și vom vedea ghete cu fermoar lângă redingote…).

  1. Laci spune:

   Am dat explicatii la fiecare caz in parte de ce am facut aceste alegeri. Evident sunt niste sugestii si nu trebuie aplicate 100%.
   Uneori maleta nu iti poate oferi confortul termic necesar. Iar fularul poate servi si ca un accesoriu vizual cum e in cazul de fata pata de culoare. Ghetele Chelsea au doar elastic pe ambele parti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.