Ce îi cumperi jumătății tale dacă nu ai timp sau chef să mergi la cumpărături?

Știi e acea perioadă a anului în care ești mai agitat ca de obicei. Pe lângă faptul că aștepți vacanța cât mai repede pentru o scurtă resetare de la viața de birou mai trebuie să cumperi și cadouri. Pentru mine e agitație aproape de fiecare dată când e această lună. Am trei membrii ai familiei care sunt născuți în decembrie plus Moș Nicolae și Crăciunul. Cei care sunteți într-o situație apropiată știți la ce mă refer.

Ce îi cumperi jumătății tale dacă nu ai timp să mergi la cumpărături?

Am norocul că prin natura job-ului că am diverse avantaje care constau în vouchere, servicii sau produse. De regulă le dau mai departe la prieteni și familie. Pentru mine e mai simplu deoarece nu-mi place să-mi pierd timpul la cumpărături. Probabil te gândești că intru zilnic în magazine doar pentru a vedea ce e nou. Deși mă ocup de această educare a bărbatului din punct de vedere al vestimentației, dar și a altor aspecte care țin din stilul său de viață shopping-ul nu este pasiunea mea. Și nici a majorității bărbaților care își târăsc picioarele după soțiile lor în zeci de magazine. Prefer de fiecare dată varianta mai simplă. Cum ar fi un voucher. Este mai simplu și practic. Poți să-l cumperi de la un ghișeu de informații din mall sau magazin online.

Astfel, ai de ales între 3 categorii: bijuterii, haine sau tratamente de înfrumusețare. Nu cred că este o femeie care nu-și dorește cel puțin un lucru dintre cele 3 categorii. Aș merge mai degrabă la ultima categorie. Toate femeile își doresc să arate mai bine să fie mai îngrijite pentru că nu degeaba ne ocupă tot spațiul din baie cu cremele lor. Eu cel puțin de abia îmi găsesc loc să-mi pun ceva. Și vine ca un plus atât pentru tine cât și pentru ea. Partea bună și simplă la acest tip de cadou este că o poți face foarte simplu. Fie dai un telefon, fie trimiți un mail, fie te prezinți personal.

La MediSpa au o gamă variată de tratamente de înfrumusețare și jumătatea ta își poate alege singură tipul de servicii pe care și-l dorește. Odată ajunsă acolo nu se va grăbi să mai plece. Voucherul are valori de 300, 500, 1000 lei și poate veni cu un mesaj personalizat.  În plus, are valabilitate un an.

Ce poate fi mai simplu de atât?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *