Cluj Design Christmas

Cluj Design Days Christmas revine in timp util pentru Craciun sub forma unui nou targ inedit de cadouri designer made!
Cluj Design Days este o serie de targuri de design deja la a 5-a editie, care mereu se remarca prin set-up-ul inedit in care se desfasoara. De Craciunul trecut targul a fost amenajat cu 37 de scari industriale, iar la targul de Martisor din 600 de cutii de carton incluzand un adevarat labirint. De data aceasta targul va fii amenajat in tematica „Dreaming of a white Christmas” si totul va fii in alb.

Cluj Design Christmas Edition ediția cu numărul cinci

Cluj Design Christmas Edition a fost primul targ la care designerii au fost selectati in intregime in urma unui apel deschis designerilor pentru inscrieri si organizatorii au fost complesiti de numarul mare de aplicanti extrem de interesanti. Din cauza aceasta, Muza si Dunga, organizatorii, au fost nevoiti sa suplimenteze locurile disponibile pentru ca au fost surprinsi de calitatea de nerefuzat a designerilor care au aplicat. In total vor fii un numar de 34 de designeri expozanti in cadrul Cluj Design Christmas Edition, designeri deja cunoscuti dar si tineri debutanti, care vor oferi sugestii originale de cadouri pentru Craciun: decoratiuni pentru craciun din lemn, obiecte de design din ceramica, genti din banner reciclat, sosete crosetate de bunicute din Rosia Montana, sau sosete colorate cu patternuri geometrice care se vand in perechi de cate 3 in caz ca una se pierde, pijamale designer made, mobilier de inspiratie romaneasca, articole de vestimentatie curajoase, jucarii din lemn, ilustratii ineditii in serii limitate, bijuterii de autor sau perne decorative cu buzunar pentru carte.

Targul se deschide vineri, 16 decembrie la ora 19:00 cu un DJ Set-up pregatit de Dr Strangelove si va fii deschis sambata si duminica, 18-19 decembrie, intre orele 11:00 si 21:00. Sambata de la ora 15:00 Cluj Design Christmas Edition va gazdui un concert simpatic de colinde al copiilor de la Scoala Internationala Transylvania College. Intrarea este libera pe toata durata targului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *