02-1-736x464

Luna cadourilor sau decembrie este cea mai așteptată perioadă a anului, iar sărbătorile ”anotimpului alb” sunt probabil cele mai trăite momente din viața unei familii, și poate, cea mai potrivită și plăcută ocazie pentru a petrece un timp minunat împreună cu familia. În ciuda faptului că unele persoane aleg să călătorească în perioada sărbatorilor de iarnă, fie la munte, fie într-un loc mai exotic, pentru marea majoritate a românilor, sărbătorile lunii decembrie se petrec în familie, acasă, alături de cei dragi. Denumită și „luna cadourilor„, decembrie este luna preferată a tuturor, indiferent de vârstă, dar în special, a copiilor, care au două ocazii importante de a primi cadouri: Sfântul Nicolae și Crăciunul.

Este luna decembrie luna cadourilor?

În afară de împărțirea cadourilor de sub bradul de Crăciun, mai sunt și alte activități în familie: colindatul în pragul Ajunului, slujba din noaptea de Crăciun, masa de a doua zi și multe altele. Mâncărurile tradiționale sunt de nelipsit în pragul acestor sărbători, de asemenea. Revelionul este un moment potrivit să rememorezi alături de familie și cei dragi amintirile plăcute din anul care se încheie și pentru a-ți face planuri pentru anul ce va urma. Indiferent că alegi să petreci Revelionul acasă, ori într-o destinație mai îndepărtată, această sărbătoare este una dintre cele mai apreciate, în special de tineri. Iar dacă acest timp este petrecut alături de cei dragi, va avea o semnificație deosebită pentru tine și va rămâne ca o amintire plăcută pentru totdeauna!


Pe lângă bogăția mesei, decorarea casei și împodobirea bradului de Crăciun, cadourile au o semnificație importantă în viața fiecărei persoane în parte, poate, într-un mod aparte pentru cuplurile tinere. Cadourile sunt simboluri prin care ne exprimăm dragostea, afecțiunea și ne arătăm recunoștința față de persoanele dragi din jurul nostru. Pentru a oferi cadoul perfect, trebuie să facem alegerea în raport cu ocazia, și mai ales în funcție de personalitatea celui căreia îi este destinat acest cadou. A devenit o tradiție oferirea cadourilor pentru cei dragi, cu ocazia Crăciunului, iar alegerea acestuia nu este atât de simplă precum pare, necesitând imaginație, inspirație și atenție, totodată. Prin oferirea cadoului îți arați aprecierea ta față de un prieten, un membru al familiei, o rudă, coleg de serviciu sau o altă persoană dragă ce fac parte din viața ta.

În situația dată, dacă ești o fire mai romanțioasă, te poți numi norocos. Dacă te afli într-o relație, și nu numai, bijuteriile pot fi o alegere perfectă pentru persoana iubită. Sunt daruri ce au și vor avea o semnificație desebită întreaga viață pentru ea. Unii bărbați, consideră că luna decembrie este cel mai potrivit moment pentru cererea în căsătorie, reprezentând un pas important în viață pentru ambele persoane. Cererea în căsătorie este evenimentul cel mai important din viața unui cuplu, implicând oferirea unui inel de logodnă pentru persoana specială. În funcție de personalitatea și stilul persoanei iubite, există o gamă variată de inele de logodnă: inele de logodnă din aur alb, inele cu diamante, inele de logodnă cu safir, inele de logodnă din aur galben, inele de logodnă cu smaralde sau inele de logodnă simple.

Există posibilitatea ca tot în această perioadă a anului persoana iubită să-și serbeze ziua de naștere sau data la care v-ați întâlnit pentru prima oară, ori o altă zi cu semnificație aparte pentru tine și ea. Puteți opta pentru o gamă variată de bijuterii elegante, grațioase și prețioase, ce înfățișează o varietate largă de stiluri create special pentru aceste ocazii: o gamă variată de brățări: aur, clasice, brățări cu diamante sau pietre prețioase, o gamă variată de cercei: cercei aur galben/alb, cercei safir sau cercei cu diamante, colecție de coliere și pandative: din argint, aur alb, smarald, coliere cu safir sau coliere cu pietre prețioase colorate etc. Aveți posibilitatea să alegeți un set de bijuterii pentru persoana specială. Seturile sunt formate din cercei aur, coliere aur, brățări aur și inele aur realizate atât manual, cât și cu ajutorul tehnologiei avansate. Luna decembrie poate fi numită cu adevărat o ”lună a cadourilor” și a momentelor de neuitat petrecute alături de familie și cei dragi, și poate, cea mai iubită și mult așteptată perioadă a anului în întreaga lume. Este perioada anului în care dragostea celor din jur se reflectă nu doar prin oferirea cadourilor, ci și prin împărtășirea clipelor de neuitat.

Este decembrie luna cadourilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *