Fiind pe ultima sută de metri în această perioadă a cadourilor trebuie să fim creativi. Asta înseamnă să poți alege cadouri cu adevărat utile sub presiunea timpului. În continuare voi face câteva sugestii de cadou last minute. Sper să te inspire într-un fel sau altul.

Idei de cadou last minute

1.Laptop Lenovo Yoga 910

cadou last minute

Este un laptop 2 în 1  adică se poate transforma în tabletă. E foarte ușor pentru că are circa 1,29 kg și o autonomie de 10-15 ore.  E un laptop de lifestyle datorită designului și a dimensiunilor. Balamaua este de tip brățară de ceas. Asta înseamnă că poți menține ecranul în orice unghi dorești. În plus, beneficiezi de un afișaj 4k și un sunet performant fiindcă are incorporat două boxe de la JBL. Pe lângă aceste specificații este și foarte performant. 

2. Cartea The Parisian Gentleman

cadou last minute
Idei de cadou last minute

Hugo Jacomet a început blog-ul The Parisian Gentleman în 2009, iar în 2015 a lansat această carte. Este despre croitoria și brand-urile masculine cu tradiție din Franța. Vei afla de ce fiecare brand este special precum și istoria acestuia.

3. Rom Mount Gay XO

cadou last minute
Idei de cadou last minute

Mount Gay este cel mai vechi producător de rom din lume conform unui act juridic din 1703. Asta înseamnă că au o experiență de peste 300 de ani în producerea acestui distilat. Toate aromele complexe din rom provin din ingrediente de pe insula Barbados.  

Romul Mount Gay este obținut dintr-un amestec de distilate. Acestea la rândul lor se obțin prin două procedee de distilare. În coloane de distilare și cazane de cupru. Și sunt puse la maturat în butoaie de ștejar în care a fost depozitat Bourbon.

Mount Gay XO este un amestec de distilate între 8 și 15 ani în care predonimă notele de banane coapte și vanilie.

Pentru iubitorii de rom este una dintre cele mai bun cadou last minute.

4. Aparat de tuns barba Rowenta Air Force Precision

Rowenta Air Force Precision

Air Force Precision – este un aparat ergonomic, ușor de utilizat, cu o baterie ce are o autonomie de 45 de minute, care îți ajunge pentru 3 sesiuni de tuns complete. Ai 20 de lungimi diferite de tăiere (de la 0.50 mm la 10 mm) iar setarea se face foarte ușor datorită rotiței care se află la baza aparatului. În plus, Air Force Precision este echipat cu o tehnologie de aspirare ce colectează circa 90 % din părul tăiat, iar recipientul colector este foarte ușor de îndepărtat și curățat. 

5. Butoni The Urban Ties

Butonii sunt realizati integral din argint 925, cu mecanism mobil, ciment, foita din metale: alama, cupru, aur, argint. Dimensiune – 15 mm diametrul cercului

butoni the urban ties 1

6.Single Malt Scotch Whisky The Balvenie 14 ani

Single malt the balvenie 14 ani
Idei de cadou last minute

Sortimentul Caribbean Cask este maturat în butoaie de bourbon timp de 14 ani, după care este „desăvârşit” în butoaie folosite anterior pentru păstrarea romului din Caraibe.Rezultatul este unul de excepţie: un whisky cu caracter delicat şi accente de miere specifice Balvenie, combinat cu note de pralină, fructe şi alte arome inedite, tipice romului. Nu doar mirosul şi gustul sortimentului sunt puternic influenţate de acest experiment inedit, ci şi finish-ul, care este mai aromat şi mai intens.

7. Set de bărbierit 

senior pack 1

Pachetul conține o cremă de bărbierit Cella almond 150gr, pămătuf de bărbierit Kent Infinity Silvertex, un aparat de ras Parker 92R și o pomadă reuzel solubilă în apă 35gr. Toate aceste produse se găsesc pe The Groom Lab.

8. Puzzle mecanic 3D

Ugears Dream Cabriolet VM 05 puzzle mecanic cd

UGears este un brand inovativ de puzzle-uri mecanice 3D realizate din lemn natural, care se asamblează folosind doar îndemânarea ta. Vei găsi suficient de multe modele pentru a te ține ocupat.

La ce cadou last minute te-ai gândit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *