Cadou Pentru Femeie

Am avut de fiecare dată dificultăți când trebuia să iau cadouri femeilor. Și recunosc că am această problemă și acum. În ultima vreme am rezolvat problema cu diverse vouchere fie la mall, magazine online sau la diverse servicii de îngrijire. Indiferent de cât de îngrijită este o femeie ea acceptă cu bucurie de fiecare dată această terapie de înfrumusețare. Nu vreau să intru în detalii, dar dacă ajunge la locul potrivit cu siguranță își va găsi un tratament pe care și l-ar dori să-l facă.

Care este cel mai potrivit cadou pentru o femeie?

Clinica Medispa îi oferă ocazia să-și aleagă singură serviciile la care vrea să participe prin intermediul voucherului. Acesta poate avea valoarea de 300, 500 sau 1000 lei.

500

Modalitatea de comandare a unui voucher se face prin e-mail la info@medispa.ro sau apelând 0752 264 333.

Voucherul poate fi personalizat prin intermediul unui mesaj special. Acesta se poate achiziționa prin transfer bancar, ramburs sau chiar din Clinicile Medispa. Mai multe detalii vei găsi aici.

În 2016, Dr. Andrei Martin, chirurg plastician și director medical al Clinicii Medispa, alături de echipa de medici și terapeuți pe care o conduce, au lansat campania Estetică 2.0. #NewBeautyEra. O campanie de informare a publicul despre femeile care își schimbă complet înfățișarea renunțând complet la naturalețe. Deși sunt chirurgi plasticieni, ei promovează și pun accentul pe naturalețe.

Clinicile Medispa sunt dotate cu echipamente de ultimă generație pentru proceduri minim invazive, cu riscuri minime. Printre serviciile Medispa se regăsesc:

-Cosmetica medicala
-Chirurgie estetica
-Tratamente laser
-Epilare definitive
-Dermatologie/Dermatocosmetica
-Tratamente corporale
și altele care se pot vedea aici.

Adresele clinicilor Medispa sunt:

București:
str. Emanoil Porumbaru 25A (Zona Aviatorilor)
Telefon: 0786597162
E-mail: info@medispa.ro

Cluj-Napoca: str. Ion Budai Deleanu nr.2A
Telefon: 0752 264 333, 0731 347 137
E-mail: info@medispa.ro

sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *