Moto Z

Lenovo extinde gama de smartphone-uri Moto prin lansarea în România a produsului vârf de gamă Moto Z, echipat cu modulele inovatoare Moto Mods.

Moto Z, cel mai subțire smartphone premium în România

Gama de produse Moto Z, proiectată de Motorola în Chicago și lansată oficial la jumătatea acestui an în SUA, include modulele Moto Mods – o nouă dimensiune a tehnologiei mobile. Datorită Moto Mods, smartphone-ul Moto Z se poate transforma pe măsura nevoilor utilizatorilor, iar posibilitățile sunt multiple.

Procesul de conectare a modulelor este extrem de simplu: Moto Mods se atașează magnetic la telefon și formează un singur dispozitiv. Modulele pot fi schimbate simplu și rapid, în funcție de inspirație. Și, pentru că funcționalitatea este mereu la modă, seria de module Moto Mods este concepută să funcționeze și cu următoarele generații de telefoane Moto Z1.

Moto Z: Cel mai subțire smartphone de top din lume

Realizat din aluminiu utilizat în industria militară și din oțel inoxidabil, noul Moto Z este incredibil de subțire (doar 5,2 mm), durabil și ușor. Moto Z integrează o cameră foto principală de 13 MP cu stabilizator optic de imagine și autofocus laser, pentru realizarea unor fotografii pline de viață, în timp ce camera frontală de 5 MP include o lentilă cu unghi larg, ideală pentru poze de grup.

Moto Mods. Diversitate pentru mai multe momente de inspirație

Modulul Incipio off GRIDTM Power Pack crește instant durata de viață a acumulatorului2 cu până la 22 de ore.

Modulul Hasselblad True Zoom creează fotografii ca niciodată, datorită funcției de zoom optic de 10x și flash-ului Xenon. Opțiunea de fotografiere în format RAW asigură mai mult control și flexibilitate, iar controlul de focalizare și declanșare a fotografiilor garantează o experiență de utilizare memorabilă. În plus, modulul oferă acces gratuit la programul Phocus al Hasselblad pentru o editare ireproșabilă a fotografiilor.

Modulul JBL SoundBoost integrează două difuzoare de 3W și oferă până la 10 ore de sunet stereo de înaltă calitate.

Modulul Insta-Share Projector integrează un proiector care transformă orice suprafață într-un ecran de 70 de inci, pe care se pot viziona videoclipuri, filme sau fotografii.

Moto Style Shells sunt carcase realizate din materiale premium, precum lemn sau piele, care le oferă consumatorilor o experiență personalizată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *