seara de revelion

Avem multe evenimente importante. Și pentru unele persoane revelion este cea mai așteptată din an. Din acest motiv prestatorii de servicii sunt foarte ocupați precum cei de la saloanele de înfrumusețare. Și o spun din perspectiva doamnelor. Dar asta nu înseamnă că, tu ca bărbat, trebuie să ignori felul în care te prezinți. Pe lângă îngrijirea clasică trebuie să fim atenți și la felul în care arătăm. În acești ani codul vestimentar și tipul de petreceri nu s-a schimbat foarte mult.  

Seara de revelion

Ținuta de mai sus o recomand pentru evenimentele pretențioase la care trebuie să te îmbraci formal, dar vrei ceva mai personalizat. Cămașa pentru această ținută are nasturii ascunși și e potrivită pentru a purta butoni. Pentru a nu complica foarte mult ținuta aș păstra cămașa albă. Albul face constrast cu aproape toate nuanțele. Din punct de  vedere al personalizării aș merge pe un sacou cu guler șal care este considerat mai elegant decât cel cu reverul ascuțit sau crestat. Următorul pas este să alegi materialul dorit. Una dintre alegeri poate fi catifeaua, dar este un material pretențios. Aș păstra sacoul din catifea doar pentru evenimentele speciale.  

Poți alege orice nuanță dorești la sacou. De la negru până la roșu. Totuși, nu aș alege negru pentru că e prea plictisitor. Știu că vrei să pari serios și că e un eveniment de seară. Poți merge pe varianta de bleumarin sau gri. Orice ai alege trebuie să ți se potrivească din punct de vedere al stilului tău vestimentar. Cei curajoși pot alege un sacou de smoching cu imprimeu. Aici intră persoanele care au deja un stil consacrat și se simt foarte relaxați în astfel de situații.

Butonii pe care îi alegi pot fi simpli sau să îți reflecte personalitatea. Dacă ai un hobby pune-l în evidență prin intermediul lor. 

Citește continuarea pe blog-ul VIVO! Cluj Napoca.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.