Sezonul Reducerilor

Acum este cel mai bun moment pentru a îți face curat în garderobă și să îți achiziționezi acele piese de care ai nevoie.  În plus, poți interacționa cu brand-urile de care te-ai ferit din cauza bugetului. Sezonul reducerilor reprezintă o situație win-win. Brand-urile scapă de stoc pentru a elibera depozitele pentru noile colecții de toamnă-iarnă iar tu te poți alege cu câteva piese vestimentare bune. 

Mai jos vei găsi câteva sugestii de piese vestimentare și trucuri pe care le poți folosi în acest sezon.

Sezonul reducerilor la VIVO! Cluj Napoca

Încearcă o cămașă florală și lasă ideile preconcepute despre imprimeurile florale care sunt asociate mereu cu stilul feminin. Imprimeurile florale pot fi purtate fără niciun fel de problemă și de bărbați, fără a le afecta stilul impunător, masculin. În plus, imprimeurile florale te vor face să pari o persoană optimistă și veselă, care emană energie pozitivă. Poți începe cu introducerea treptată a unor piese vestimentare înflorate pe care să le asortezi cu jeanși sau pantaloni chino ca de exemplu cămășile sau tricourile înflorate.

Imprimeurile florale pot fi purtate aproape la orice eveniment la care urmează să iei parte, la petreceri de vară sau ieșiri în oraș. Pot fi acel ceva care face diferența. De la batistă până la cămașă și cravată.

Cureaua în dungi este colorată și ideală pentru o ținută casual. Datorită imprimeului și al materialelor folosite o putem numi curea de vară. Curele în dungi pot fi din pânză, bumbac sau alt material textil iar în locul cataramei au două inele metalice. Cureaua de vară are rolul de a aduce culoare în tinuță fără a fi prea încărcată. 

Pantalonii albi dau un tonus de rafinament și eleganță cu posibilitatea de a fi combinați la diverse ținute. Chiar dacă acești pantaloni au multe calități, ei nu sunt pentru oricine. Trebuie sa ai atitudine când îi porți. Materialul acestora trebuie să fie din bumbac, in sau denim subțire. Aici nu-și au locul pantalonii sport sau trei sferturi deoarece nu au stil. Daca doresti un artificiu de stil poți rula pantalonii.

Espadrila te duce cu gândul la vacanță, evadare, fiind o încălțăminte comodă ce reprezintă o relaxare pentru purtător.  Ea este o alternativă stilată și în același timp comodă încât îți dă senzația de libertate de parcă ai fi desculț. Se găsește în diverse culori și imprimeuri care te va ajuta să o asortezi cu ușurință la vestimentație.  Nu purta șosete lungi și scurte, dar nu uita de cele “invizibile”. 

Reduceri Gant Vivo Cluj Napoca

Citește mai departe articole pe blog-ul VIVO! Cluj Napoca.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *