De Ce Să Profiți De Reducerile De La Viggo Tailoring
De ce să profiți de reducerile de la Viggo Tailoring

Săptămâna trecută am notat despre faptul că Viggo a preluat cele 4 magazine Louis Purple din România adică Cluj, Timișoara, Iași și București și reducerile la haine pe care le vor avea. 

O astfel de achiziție înseamnă automat și un stoc mai mare de haine pentru rețeaua Viggo. Astfel te vei putea bucura de reducerile Viggo de până la 40-50%.

Pentru a marca această tranzacție Viggo au organizat patru evenimente în fiecare oraș unde 12 câștigătoare s-au ales cu vouchere în valoare totală de 20000 de lei. Din acest punct de vedere a fost o mișcare bună atât pentru clienți precum și pentru cei care nu au interacționat până acum cu brand-ul. 

Aceste reduceri vor avea loc până în data de 30 noiembrie iar una dintre cele mai bune oferte la vei găsi la un anumit tip de costum care are prețul special de 600 de lei. 

În continuare am pregătit câteva ținute pe care ar trebui să le iei în calcul. Acestea sunt doar informative, iar tu poți schimba sau adăuga după bunul tău plac.

De ce să profiți de reducerile de la Viggo Tailoring

Ținuta 1

Reducerile  De Haine Viggo Stil Masculin
De ce să profiți de reducerile de la Viggo Tailoring

Piesa vedetă la această ținută este pardesiul bleumarin la două rânduri de nasturi care merge purtat la aproape orice. Pardesiul are buzunare aplicate generoase, iar în interior  are un buzunar în care intră o foaie A4. În spate are un cordon ajustabil și pense pentru a oferi libertate de mișcare. Costumul are nuanțele de gri-maro în funcție de cum care lumina pe el iar cei mai potriviți pantofi mi s-au părut cei confecționați dintr-o singură bucată de piele. Cravata tricotată bleumarin cu puncte albastre se asortează la cămașa business.

Această ținută a fost 3800 de lei iar de Black Friday noul preț este  aproximativ 2561 lei.

Tinuta 2

Reducerile  De Haine Viggo Stil Masculin
De ce să profiți de reducerile de la Viggo Tailoring

Această ținută este compusă dintr-un sacou semicăptușit din bumbac gros la două rânduri de nasturi ce îți va oferi lejeritate la purtare. Îmi plac reverele late ale sacoului, dar și buzunarele aplicate. Reverele late dau senzația mai degrabă a unui sacou făcut special la comandă decât unul luat de pe raft. Pentru a păstra aceeași gamă cromatică am ales o cămașă albastră în dungi, pantaloni bleumarin și cravată bleumarin tricotată. Iar pentru că albastrul merge foarte bine cu maro am ales pantofii din această nuanță. Iar sacoul l-am accesorizat cu o batistă de buzunar.

Prețul vechi al acestei ținute este de 2676 de lei iar de Black Friday cu reducerile oferite de Viggo noul preț este de aproximativ 1800 lei.

Ținuta 3

Jacheta Casual Impermeabila
De ce să profiți de reducerile de la Viggo Tailoring

Aici avem o ținută casual formată dintr-o jachetă impermeabilă militărească. Îmi place această jachetă datorită celor 4 buzunare, a elasticului din interior care te ajută să o ajustezi în talie și a manșetei reglabile. În plus, ea te protejează de aerul rece iar pentru o protecție extra poți ridica gulerul jachetei. Pantalonii din denim sunt elastici și au nasturi metalici. Am ales o pereche de încălțăminte sport deoarece era mai potrivita pentru această ținută casual. Am completat ținuta cu ajutorul cravatei și a batistei de buzunar.

Prețul vechi al ținutei este de 2256 lei iar de Black Friday cu reducerile Viggo noul preț este de aproximativ 1614 lei.

Ținuta 4

Tinuta Monocromatica
De ce să profiți de reducerile de la Viggo Tailoring

Îmi plac tinutele monocromatice, simple si de efect. În această ținută m-am jucat cu multe tonuri de gri. E o ținută lejeră pentru momentele în care trebuie să fi prezentabil și al multe întâlniri. Încălțămintea sport te va ajuta să te deplasezi mai ușor între întâlniri. În foarte putine cazuri vei observa pe cineva care se poarte aceeași nuanță. 

Prețul vechi al ținutei este de 1793 lei. Iar de Black Friday pretul este 1312 lei.

Mai multe detalii ale ținutelor poți vedea în materialul video de mai jos

Reducerile au loc până în data de 30 noiembrie. Este important de reținut că brand-ul nu obișnuiește să facă reduceri și să profiți de ele acum. Reducerile Viggo se aplică doar în magazinele fizice.  În același timp e un prilej bun să faci cunoștință cu brand-ul.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *