lichidări stoc Black Friday

Black Friday a devenit un trend în România, iar cu această ocazie multe brand-uri de haine fac lichidări de stoc. Iar pentru tine este momentul oportun să faci cumpărături inteligente. Adică să vezi de ce haine mai ai nevoie în garderobă cu un cost cât mai redus.

Această perioadă este opurtună pentru fiecare persoană în parte indiferent de bugetul de care dispune pentru că fiecare ne dorim să rămânem cu banii în buzunar. În altă ordine de idei susține producători locali de haine deoarece și la noi se fac haine bune.

Cum să profiți de aceste lichidări de stoc haine Black Friday Antonio Gatti

Cei care vor ceva mai deosebit să poarte în această perioadă pot încerca un sacou matlasat din cașmir și lână.

lichidări stoc Black Friday
Lichidări de stoc haine Black Friday Antonio Gatti

Acest sacou vine ca un înlocuitor al jachetei groase de toamnă. În plus, când intri într-o încăpere poți renunța ușor la el. Confortul termic îți este asigurat de umplutura 100% puf de gâscă alb. Acesta are o reducere de 70%. De la 970 lei a ajuns la 291 lei. Îl poți găsi aici.

Sau poate e momentul ideal pentru primul tău sacou sau de unul nou care te va ajuta să pui în evidență și alte piese din garderoba ta.

lichidări stoc Black Friday
Lichidări de stoc haine Black Friday Antonio Gatti

Sacoul are în compoziție lână 100%. Acesta are o reducere de 70%. De la 420 lei a ajuns la 126 lei. Sacoul îl poți găsi aici.

Dacă îți plac jachetele mai scurte ele îți oferă același confort termic ca una lungă

Dacă plouă, ninge sau bate vântul ai gulerul suficient de mare încât să îți protejeze gâtul și o parte din față. Haina este semicăptușită, dar compensează cu mobilitatea de mișcare și confortul termic. Precum știi o astfel de haină necesită o manoperă specială. Acele cusături trebuie mascate discret pentru că în mod normal ar pune o căptușeală peste și au rezolvat toată problema.

Textura materialului este asemănătoare cu lâna casentino. Această jachetă este ideală pentru a fi purtată și peste sacou. Ea a fost 537 lei și acum e la 161,1o lei. O poți găsi aici.

Pentru cei care preferă jachetele cu puf și sunt persoane mai active pot alege modelul de mai jos.

geaca barbati slim grena scurta cu puf gasca antonio gatti
Lichidări de stoc haine Black Friday Antonio Gatti

Sau dacă ești o persoană care poartă des costum poți alege dintr-o gamă variată de paltoane bărbați care au discouturi până la 40%

Paltoane barbati antonio gatti

Câți dintre voi profitați de aceste lichidări de stoc de Black Friday?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.