Ne Pregatim Pentru Reducerile Din Luna Ianuarie
reducerile din luna ianuarie

Ne aflăm într-o perioadă critică a anului, când tentațiile de a cumpăra impulsiv sunt foarte mari. Se apropie sărbătorile de iarnă, și suntem încurajați din multe direcții să cumpărăm. Dar e bine să ne amintim că vom putea cumpăra aceleaşi produse la un preţ mult redus, în luna ianuarie.

Ne pregatim pentru reducerile din luna ianuarie

Conform legislaţiei din România, perioada de soldare pentru sezonul de toamnă-iarnă este între 15 ianuarie – 15 aprilie. În acest interval de timp, comercianţii au la dispoziţie maxim 45 de zile în care pot aplica reduceri substanţiale. Şi, deoarece nu ne lăsăm ghidaţi de moda dintr-un sezon sau altul, nu vom avea nicio problemă să achiziţionăm produsele în acea perioadă.

Ce e de făcut până atunci?

Ca să nu te afecteze foarte tare această pauză de cumpărături, poţi folosi acest timp ca să te pregăteşti: mergi în magazine şi încearcă hainele care îţi plac, studiază foarte bine materialele, plănuieşte-ţi bugetul, gândeşte-te la diverse combinaţii cu piesele deja existente în garderobă etc etc.

Peste o lună şi jumătate vei fi foarte bine pregătit şi îţi vei putea achiziţiona mai multe produse de calitate, cu mai puţini bani.

Sursă foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *