Black Friday Vivo!

De fiecare dată când sunt reduceri de Black Friday la Vivo! Cluj Napoca îi îndemn pe cititori să fie atenți la achizițiile pe care doresc să le facă. Asta înseamnă să nu cumpere la impuls indiferent de cât de ieftin este produsul respectiv. Sunt șanse mari să nu aibe nevoie de produs și să fie atrași datorită prețului.  

Cum să profiți de Black Friday la Vivo! Cluj Napoca

Din punctul meu de vedere este bine să ne facem o listă cu produsele care ne lipsesc în garderobă sau să ne concentrăm pe piesele vestimentare care sunt mai costisitoare ca achiziție precum un palton. De multe ori, paltonul, costă mai mult comparativ cu un costum având în vedere că îl putem purta doar de câteva ori pe an fiind un produs de sezon. Ceea ce faca ca costul pe purtare să fie mai mare comparativ cu un pantalon,  sacou, tricou, cămașă etc.

Black Friday este și perioada în care putem achiziționa produse purtabile și primăvara de la anumite magazine. Avem cămași, pantaloni, jachete, sacouri, pulovere, accesorii și diverși pantofi.

Am dat o tură prin magazine pentru a găsi cele mai bune oferte. Astfel am găsit oferta de Black Friday de la Seroussi 40% la produsele precum pardesiu, costum, sacou, vestă și pantaloni.

  1. Paltonul camel Seroussi prețul vechi de 814 lei – prețul de Black Friday 489 lei
Haine lana seroussi
Black Friday la Vivo! Cluj Napoca

Este un preț foarte bun pentru o astfel de piesă vestimentară având în vedere că are în compoziție 80% lână și 20% cașmir.  Iar dacă ești în căutare de un pardesiu sau vrei ceva nou pentru iarnă acum este momentul să profiți de această reducere. Probabil nu toți veți agrea această nuantă din acest motiv vei găsi paltonul și pe nuanță de olive sau maro închis.

Această nuanță de bej va pune ținuta ta în evidență datorită contrastului. În acest sezon suntem obișnuiți să purtăm nuanțe închise precum negru, gri, maro sau blemarin. Iar paltonul camel le pune în valoare.

Citește continuarea pe Black Friday la Vivo! blog-ul VIVO! Cluj Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.