Cum Să Alegi Ținute Casual De Toamnă La Vivo Cluj

Am notat despre ținutele business-casual, despre cum să porți noua colecție de la VIVO! Cluj Napoca și asta nu e tot.  Acum a venit momentul și cum să alegi ținute casual deoarece nu fiecare bărbat poartă costum sau dacă e obișnuit cu ținutele formale nu știe cum să scadă din gradul lor de formalitate.

Cum să alegi ținute casual de toamnă la VIVO Cluj

Din punctul meu de vedere când ne referim la casual poate însemna și purtatul unei cravate cu jeanși sau încălțăminte sport cu costum. În scenariul următor am păstrat în mare parte ținuta formată din jeanși, încălțăminte sport, cămașă în carouri, vestă și cravată la care am adăugat diverse piese pentru a demonstra cât de ușor se pot integra.

Haina de iarnă

Haina Stil Masculin

Această haină pe lângă faptul că e făcută din materiale reciclate îți oferă și o libertate de mișcare. Din punct de vedere al designului e potrivită atât pentru ținutele casual precum și pentru cele formale. Este ideală pentru zilele friguroase de toamnă iar pentru un confort extra poți ridica gulerul.

Era singura haină de genul pe care am observat-o în magazin și m-a ajutat pentru că se potrivea și din punct de vedere cromatic cu ceea ce aveam deja pe mine.

Jacheta bomber

Jacheta Bomber Vivo Stil Masculin

Din punct de vedere al confortului termic te protejează doar în zona brațelor și a trunchiului, dar din păcate gâtul rămâne expus. Sugestia mea e să porți această jachetă atunci când temperaturile sunt mai prietenoase. 

În aceeași măsură îți sugerez să fii mai creativ cu garderoba ta și să încerci și piese cărora nu le-ai acordat șanse până-n prezent. 

La această ținută jacheta bomber s-a integrat ușor datorită materialului și al aspectului casual. Dacă porți cravată nu trebuie să ai limitări. Trebuie să experimentezi și să vezi ce anume te prinde. Port ocazional o astfel de jachetă din lână și bumbac și la pantalonii de costum în acest sezon.

Citește continuarea pe blog-ul VIVO! Cluj Napoca.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *