ținute de pe Instagram

Într-o postare anterioară am făcut un top al conturilor de Instagram pe care să le urmărești A fost un articol introductiv la o  serie de materiale care va urma. Practic voi avea nevoie de voi pentru a crea acest tip de conținut.

Am făcut un sondaj săptămâna trecută pentru a vedea cum vă pot integra în continutul pe care îl postez pe Instagram. În urma feedback-ului primit m-am gândit la următoarele:

1.Publica ținuta ta în feed și stories cu tag @stilmasculin si #stilmasculin iar ținutele pe care le consider cele mai interesante le voi publica pe stories/feed cu tag spre profilul tău.

2.Voi publica câte o ținută de al unui cititor/follower pe contul meu de Instagram o dată la 2-3 săptămâni cu câteva explicații iar voi puteți lăsa un feedback constructiv.

3.Pe site voi face mai multe tipuri de materiale: a) top cu cele mai reușite conturi din România. Selecția o voi face personal pe baza conținutului pe care îl găsesc pe profilul respectiv. b) periodic voi face material cu cele mai reușite/creative ținute. Un exemplu de astfel de conținut ai aici.

Foarte important de reținut:

-O dată ce public fotografia ta aceasta nu se va șterge indiferent de motiv. 

-Contul tău trebuie să fie public. 

-Pentru a vedea postările tale trebuie să-mi dai tag @stilmasculin si #stilmasculin în feed și stories. 

-Vei ajunge la persoane care au aceleași pasiuni ca și tine. În plus, vei putea inspira și alți bărbați să fie mai curajoși din punct de vedere al vestimentației. Pe lângă asta vei primii și mai multe aprecieri și urmăritori.

Mai jos poți vedea o parte din followerșii care au dat tag spre contul meu de Instagram și în curând urmează să fac prima selecție.

Followers Instagram Stil Masculin 1

Cei care nu mă urmăriți pe Instagram o puteți face în link-ul de mai jos.

? Vlad Cupşa ◘ https://komiti.media/

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *