vivo cluj napoca

În perioada 16 ianuarie – 5 februarie, la VIVO! Cluj-Napoca te invită să îți faci cumpărăturile obișnuite în schimbul unei noi experiențe de shopping.

Trăieşte o nouă experienţă de shopping cu Vivo Cluj-Napoca

În prima săptămână a campaniei dacă norocoul e de partea ta, ai ocazia să câștigi unul dintre cele 7 carduri de câte 200 lei, trebuie să spui care sunt produsele pe care ți le dorești – iar Vivo! Cluj -Napoca ți le aduce direct acasă! Sau poți să fii câștigătorul unui card în valoare de 100 lei dintre cele 7 puse la dispoziție pentru ca tu să îți faci cumpărăturile în oricare dintre magazinele tale preferate din cadrul VIVO! Cluj-Napoca.

În a doua săptămână te pregătești să faci cumpărături fulger! Dacă câștigi unul dintre cardurile în valoare de 300 lei, fuga! Ești provocat la cumpărături contra-cronometru! Tot în a doua săptămână, poți face parte dintre câștigătorii unuia dintre cele 7 carduri de cumpărături de 100 de lei și îți poți cumpăra orice îți dorești, în cât timp crezi tu că e nevoie.

În ultima săptămână pregătește-te de o întâlnire cu şi mine sau Ioana Chișiu. Nu numai că îți cumperi o nouă ținută, dar ai ocazia să primești sfaturile mele. Ți s-a pregătit 7 sesiuni de shopping în valoare de 500 lei pe care să îi cheltui alături de mine sau Ioana. Chiar și în ultima săptămână mai ai ocazia să câștigi unul dintre cele 7 carduri de cumpărături în valoare de 100 lei pe care să îi cheltui cum îți dorești în incinta VIVO! Cluj-Napoca.

O persoană se poate înscrie doar o singură dată per bon indiferent de valoarea acestuia!
O persoană poate să participe la activitate de mai multe ori, însă în baza câte unui bon diferit aferent fiecărei înscrieri !

Mai multe detalii aici.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *