Care e cel mai bun brand pe partea de accesorii al anului 2016?

Mi-am dorit să văd care este părerea voastră despre brand-urile românești și am lansat un chestionar în data de 30 decembrie 2016. Au fost patru întrebări simple și voi dezvălui pe rând rezultatul chestionarului în cadrul următoarelor articole. Cel mai bun brand de made to measure/bespoke ales de tine se poate vedea aici, cel mai bun brand vestimentar masculin din România aici, cel mai bun brand pe partea de încălțăminte aici.

Care e cel mai bun brand pe partea de accesorii al anului 2016?

Am ales 12 brand-uri dintre cele mai prezente pe piață,  dar și în urma sugestiilor pe care le-am primit de la tine.  A fost adăugata și a opta opțiune de a selecta brand-ul care nu era inclus în top.

Cei 1009 de cititori care au participat la studiu au ales în felul următor:

accesorii
Care e cel mai bun brand pe partea de accesorii al anului 2016?

1.The Urban Ties cu un procent de 18,6 % (188 de voturi) 

2.Viggo cu un procent de 15,3 % (154 de voturi)

3.Louis Purple cu un procent de 13,9 % (140 de voturi)

Se pare ați ales câștigător un brand care comercializează doar accesorii deși și brand-urile mari nu au fost departe de primul loc. Surprinderea mea a fost Papionette cu 12,9% (130 de voturi) care a ajuns pe locul 4. Deși produsele pe care le comercializează nu sunt pe gustul meu, are tot respectul meu că a clădit această afacere. Robert a ieșit din bula comerciantului de papione de mulți ani. A înțeles că nu e suficient să te uiți pe YouTube să înveți cum să faci papioane și după care să le vinzi pe o pagină de facebook. Are multe puncte prin țară de unde pot fi achiziționate papioanele lui.

The Urban Ties este printre cele mai vechi brand-uri de accesorii din acest top. Știu că pentru mulți prețul e o problemă, dar primești un produs bine făcut. Îi știu de la începuturi și urmează să te extindă în continuare. Dar mai multe vom afla în acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *