Haina De Iarna Impermeabilă

De câte ori ai încercat să porți articolul preferat în cât mai multe ținute posibile? Sau de câte ori îți place să experimentezi cu hainele pe care le ai în garderoba ta? Nu știu care este răspunsul tău, dar personal încerc să împing limitele de fiecare dată când vine vorba de personalizarea ținutei. Astfel, am primit provocarea de la Smuggler București de a crea două ținute în jurul unei haine de iarnă impermeabilă.

Ținutele le-am gândit pentru două situații diferite sau pentru două personalități diferite. Mai jos vei putea urmări cum să introduci haina de iarnă impermeabilă în momentele smart casual sau casual.

Cum să porți haina de iarnă la ținutele smart casual

Tinuta Smart Casual De La Smuggler Bucuresti
Haina de iarna impermeabilă de la Smuggler Bucuresti

Din punctul meu de vedere, această ținută poate fi purtată de către aproape orice bărbat. Nu sunt elemente care strigă în disperare după atenție, dar puse laolaltă îți oferă acea ținută sigură, de zi cu zi, cu care nu poți da greș. În plus, această ținută este perfectă și pentru corporațiile care permit codul vestimentar  Casual Friday.

Articolele vestimentare pe care le-am folosit sunt următoarele:

Desert boots– Jack & Jones: preț 180 Lei

Pantaloni khakii – Jack & Jones: preț 165 Lei

Cămașă SELECTED Homme: preț 175 Lei

Sacou – Jack & Jones: preț 250 Lei

Haină impermeabilă cu glugă detașabilă- SELECTED Homme: preț 380 Lei

Am ales elementele, în așa fel, încât separat să fie ușor de integrat în garderoba ta. Doar în această combinație ai trei dintre elementele esențiale care nu trebuie să lipsească din garderoba masculină. Acestea sunt pantalonii khakii, cămașa albastră și sacoul gri.

Nuanțele de maro, gri și albastru se împacă bine în orice situație și le poți asorta între ele fără niciun efort. Albastrul este o nuanță clasică pentru bărbați și recomandarea mea este să ai cel puțin o cămașă albastră în garderoba ta. Totodată albastrul face casă bună alături de gri, bleumarin sau maro.

Cum să porți haina de iarnă impermeabilă  la ținutele casual

Tinuta Casual De La Smuggler Bucuresti
Haina de iarna impermeabilă de la Smuggler Bucuresti

La o scanare atentă asupra ținutei de mai sus vei observa că fiecare articol vestimentar intră la categoria casual. Și în acest caz haina de iarnă impermeabilă s-a integrat perfect datorită designului curat și al nuanței neutre de gri. Deși piesa de bază este haina de iarnă, această ținută iasă în evidență datorită puloverului roșu cu reni care este specific iernii. Poartă puloverul de mai sus în timpul Crăciunului și al Revelionului: cu siguranță va atrage atenția. În timpul Crăciunului este bine să-l porți când mergi la colindat sau îți vizitezi socrii, dacă îți petreci Revelionul la munte, puloverul roșu cu reni se va integra perfect în peisaj alături de un vin fiert.

Articolele vestimentare pe care le-am folosit sunt următoarele:

Pantofi din piele întoarsă -SELECTED Homme: preț 320 Lei

Jeans- Jack & Jones: preț 195 Lei

Cămață bumbac- Jack & Jones: preț 135 Lei

Pulover  -SELECTED Homme: preț 175 Lei

Căciulă lână – SELECTED Homme: preț 50 Lei

Haină impermeabilă cu glugă detașabilă- SELECTED Homme: preț 380 Lei

Aproape fiecare produs din ținuta de mai sus îți poate aduce un plus de personalitate la fiecare ținută cuminte sau sobră. Pantofii te vor scoate din anonimat datorită tălpii roșii, căciula prin petele de culoare, cămașa datorită gulerului casual și puloverul datorită imprimeului și al jocului de culoare dintre roșu și alb.

Smuggler București te provoacă la creativitate. Astfel, încearcă să îți faci o ținută nouă în fiecare zi, combinând cu gust hainele din garderoba ta!

Ținutele sau produsele de mai sus se pot găsi la:

1. Smuggler Bucuresti  ; locație: C.Dororbanților nr. 16, București ( lângă ASE), 0747 120 044

Cu ce ai purta haina de iarnă impermeabilă?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *