Smuggler Un Nou Concept Store În București

Smuggler- noul concept store cu produse de îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii cu accente scandinave, s-a lansat miercuri, 29 octombrie 2014, în ambianţa relaxantă a clădirii istorice de pe Calea Dorobanţilor nr. 16.

Noul Smuggler este al doilea magazin din România sub acest nume, dupӑ cel deschis la Cluj Napoca în 2012, ca urmare a implicӑrii şi experienţei de peste 15 ani în fashion retail, a unei echipe de oameni pasionaţi.

Smuggler un nou concept store

Crs_4224 (Small)
Smuggler un nou concept store în București

Conceptul a fost gândit sub forma unui shop multibrand, destinat celor care doresc sӑ îşi construiascӑ un stil vestimentar original, ca extindere a propriei personalitӑţi şi o imagine pe care atitudinea o confirmӑ. Acesta este motivul pentru care SMUGGLER crede în personalitate, atitudine şi depӑşirea convenţionalelor “uniforme vestimentare”, printr-un look aparte.

Magazinul, din București, pune în valoare o superbӑ clӑdire istoricӑ a familiei Brӑtianu, al cӑrei interior unic reuneşte colecţii premium ale brandurilor SELECTED, Jack & Jones, Vero Moda, Pieces şi Only.

Crs_4255 (Small)
Smuggler un nou concept store în București

Un strop de extravaganţӑ, confort şi originalitate, se regӑsesc în articole vestimentare, încӑlţӑminte şi accesorii inedite. Ţinute smart-casual, urban, glam sau funky oferӑ atât femeilor, cât şi bӑrbaţilor, posibilitatea unei sesiuni de shopping adaptate oricӑrui buget.

Despre Smuggler şi atmosfera chic a petrecerii de inaugurare, puteţi gӑsi mai multe detalii pe pagina de FB Smuggler Bucuresti 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *